To je to što me zanima!

Vedran je po drugi put dobio priliku u Izazovu šefa kuhinje

Vedran i poznati kuhar pripremili su hladno-toplu salatu od grdobine i kozica i lijepog povrća. Kuzma Novak Falk kuhao je za Kevina Spaceya i Angelinu Jolie
Vidi originalni članak

Najbolji u Testu kreativnosti Vedran drugi put je dobio priliku okušati se u Izazovu šefa kuhinje. Ovog puta zadatak mu je bio kuhati protiv Kuzme Novaka Falka, kuhara koji je između ostalog kuhao za poznate glumce Angelinu Jolie i Kevina Spaceyja, bivšeg predsjednika Mesića te princezu od Maroka.

 Vedran i poznati kuhar pripremili su hladno-toplu salatu od grdobine i kozica i lijepog povrća. 

 - Najveća zamka je naći balans jela, grdobina je riba koju je jako lako uništiti - prokomentirao je Tomislav Gretić jelo kojeg je u sat vremena morali napraviti Vedran Beg, a u 45 minuta njegov suparnik u kuhinji, iskusni chef Kuzma Novak.  

- Gledao sam emisije i mogu reći da je Vedran talentiran i napreduje kroz show. Već sam prije kuhao u TV dvobojima u kulinarskim emisijama. Kulinarski ego je jako velik. Kuhari su teški ljudi, trebaš se znati izboriti za svoje mjesto. Danas sam bio opušten, sve mi je zanimljivo. Obojica smo se potrudili. U jelu je bilo caka, ali sam sve Vedranu objasnio. Čini mi se da je Vedran sve dobro shvatio. Ovo je pravo proljetno i osvježavajuće jelo. Vedran je imao isti recept kao i ja i praktički smo bili u istoj situaciji, jer sam ga i ja izmislio tek prije par dana. 45 minuta mi je bilo dosta vremena - izjavio je kuhar Kuzma.


Idi na 24sata

Komentari 7

  • yumma 27.05.2011.

    Ja znam tko je pobjednik tralalalalllaa

  • mazaluna 27.05.2011.

    Ja to ne kužim,Vedran je kao živio 20 godina na Rabu a nikada nije vidio grdobinu?????To je sam izjavio.A to da je ovaj kuhao za Angelinu J. i druge je smiješno.Oni su samo konzumirali jela koje je on skuhao,po tome su i za mene kuhali neki slavni kuhari jer sam bila u restoranu gdje su oni radili.Nemojmo napuhavati stvari.

  • Spec 27.05.2011.

    Lijep vam je podnaslov: i ja bih kuhao Angelinu ali Kevin nije moj tip.

Komentiraj...
Vidi sve komentare