To je to što me zanima!

Vedran Mlikota: Skočiš li, oženit ću te Nela ljubavi...

Nela kaže kako od prvog dana njihove veze uživa i osjeća se kao u braku. Glumac Nelu naziva renesansom svoga života i tvrdi da se ne svađaju
Vidi originalni članak

Vedran Mlikota (40) u rodnom je Zagvozdu prije dva mjeseca zaprosio djevojku Nelu Kocsis (39). Ljubav dvoje glumaca rasplamsala se prije 15 mjeseci tijekom proba predstave “Liliom” u Nelinu HNK Osijek. Dalmatinac je već prošlo ljeto, piše Story, shvatio da je atraktivna Slavonka prava žena za njega. Ispijajući kavu u motelu kraj Šibenskog mosta, vidjeli su mladiće kako skaču bungee jumping. Glumac se ubrzo odvažio na skok napomenuvši da će to učiniti za Nelu. Ona je potom odlučila skočiti za njega, a Mliki joj je, gledajući je odozdo, poručio preko motorole: “Ako skočiš, ženit ću te”. Ohrabrena Nela potom je skočila. Zaljubljene glumce lani su proglasili najromantičnijim histrionskim parom. Nagradu su zaslužili zato što su između Nelinih predstava na zagrebačkoj Opatovini i Vedranovih obveza na festivalu u Zagvozdu prevalili tisuće kilometara kako bi jedno drugom pali u zagrljaj.
- Nelica se doista udomaćila u Zagvozdu. Vedran je ovo ljeto bio angažiran igrajući diljem Hrvatske predstavu 'Cinco i Marinko’. Zato se o mnogobrojnim glumcima na festivalu brinula Nela. Često je nakon tuluma poslije predstava u rano jutro mela terasu na kojoj smo se zabavljali - kažu Mlikotini kolege, kojima glumac još nije otkrio datum vjenčanja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • boresky 10.09.2009.

    Ženi to!!!!!Dobri su,nek se žene!!!Mogu ja doć na svadbu???

  • jojo1901 10.09.2009.

    Ja sam čuo da joj je rekao ako popiješ 1l rakije na eks ženim te!

  • Vrtirepka 10.09.2009.

    On je vlaj na n-tu, a ona će snjim do prvog zavoja. I što ga se tu stavlja, po čem je poznat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare