To je to što me zanima!

Vedran zezao Franku: Ma super pričaš ruski, ali nemoj više...

Fanovi su nahvalili Franku Batelić jer je prilično brzo savladala novi jezik te joj sugerirali da uskoro i zapjeva na ruskom jeziku. To bi im, kažu, bilo zanimljivo za čuti
Vidi originalni članak

Franka Batelić (26) očito se zaželjela snijega i hladnoće jer čim su počeli topliji dani u Hrvatskoj, otišla je u Moskvu. Iz ruske prijestolnice često zna počastiti obožavatelje na društvenim mrežama šaljivim zgodama iz privatnog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je napravila i ovog puta objavivši video u kojem na telefonskoj govornici priča ruski.

- Halo? Da, da, razumijem. Što? Nevjerojatno! - govorila je Franka na tečnom ruskom. Objavu je komentirao i njen suprug Vedran Ćorluka (33).

- Super pričaš ruski, ali nemoj više - našalio se Čarli. 

Fanovi su nahvalili pjevačicu jer je prilično brzo savladala novi jezik te joj sugerirali da uskoro i zapjeva na ruskom jeziku.

- Predivno izgledaš i zanimljivo mi te čuti na ruskom. Hoćeš li uskoro i zapjevati na ruskom? To bi bilo fora - bio je samo jedan od komentara.

Pjevačica zna raznježili pratitelje objavom njihovog kućnog ljubimca, psa Oskara. Bio je i počasni gost na njihovom vjenčanju u Istri gdje su se Franka i Ćorluka vjenčali nakon šest godina veze.

Inače, Ćorluka svog Oskara toliko voli da je po njemu dao izraditi tetovažu, a njihov ljubimac cijelo vrijeme uživa u pozornosti koju mu pružaju. Bio je i počasni gost na njihovom vjenčanju u Istri gdje su se Franka i Ćorluka vjenčali nakon šest godina veze.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

SLAVNI LJEPOTAN LJUBI 18 GODINA MLAĐU I NEKI TO NE PODRŽAVAJU: 'Možda je ova razlika ipak pretjerana?!'

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Liliana_1 06.03.2019.

    Super su par. Pametan je Ćorluka dobro je izabrao.

  • japanokinez 06.03.2019.

    Zašto zašto zašto ona više nije u usponu? Zašto se vise ne uspinje??????

  • MAMUNAMEGALO 06.03.2019.

    Sise disu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare