To je to što me zanima!

Vedrana Linardić: Djeca su mi bitnija od manekenstva

Manekenku još malo dijeli do diplome. Postat će učiteljica razredne nastave. Veseli se što će raditi s djecom. Gala Svilan zbog nje osjetila je tremu
Vidi originalni članak

Vedrana Linardić, bivša najseksi Hrvatica prema izboru Globusa, postala je zaštitno lice alkoholnog pića Campari.
- Drago mi je što će moji plakati biti po Milanu, Londonu i Parizu - rekla je Vedrana. Iako je mislila odustati od manekenske karijere, i dalje će se baviti tim poslom još godinu dana dok ne počne raditi kao učiteljica razredne nastave.
- Za mjesec dana ću diplomirati. Jako se veselim što ću raditi s djecom. To mi je bitnije od manekenstva - rekla je Vedrana, koja je sretno zaljubljena, ali nije htjela otkriti ime svoje ljubavi. Tamo se pojavila i Gala Svilan (20). Kći urednika programa Nove TV, koja je prije dvije godine postala najseksi Hrvatica po Globusu, na promociju je došla radno.
- Prije mjesec dana počela sam raditi kao novinarka časopisa Extra. To mi je praksa za fakultet. Veseli me što sam sad s ove 'druge strane' jer vidim kako mediji funkcioniraju - rekla je Gala. Nerado se prisjeća titule najseksi Hrvatice, jer smatra da je bila premlada. Gala je oklijevala pitiati Vedranu za izjavu budući da je osjećala tremu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • daniel051 30.01.2010.

    Tesanera pročitaj članak S RAZUMIJEVANJEM, sight nabavi naočale! Vedrana mi je prijateljica i cura je fenomenalna u svakom pogledu, a šta se izgleda tiče...ufff, prekrasna! i bit će super učiteljica, jako je draga!!

  • Tesanera 30.01.2010.

    kak ti rad u novinastvu može biti praksa za učiteljski faks?! ko je tu lud?????

  • sight 30.01.2010.

    znam kakav je \"fakultet\" razredna nastava. sprdačina i to kakva. a ova mala čak nije ni slatka-pogledajte 1.fotku-brate ružna je

Komentiraj...
Vidi sve komentare