To je to što me zanima!

Vedranu Ljubenku je stvarno više bilo vrijeme da se trgne

Novi singl i spot mladog i perspektivnog Vedrana Ljubenka zove se 'Vrijeme da se trgnem'. Nakon prethodna dva singla nova pjesma je ujedno i njegova prva autorska pjesma
Vidi originalni članak

Novi singl i spot mladog i perspektivnog Vedrana Ljubenka zove se 'Vrijeme da se trgnem'. Nakon prethodna dva singla 'Papučar' i odličnoj 'Ja sam hit' nova pjesma je ujedno i njegova prva autorska pjesma.
Pjesma opisuje jedan period u kojem sam morao odlučiti između više životnih puteva i poslužila mi je kao motivacija i način ekspresije jer se kroz svakodnevnu komunikaciju ne mogu tako dobro izraziti. Smatram da se svatko može pronaći u njoj i da se većina ljudi našla u sličnoj dilemi, objasnio je Vedran.

Glazbeni producent pjesme je Toni Butigan, master je radio Mihael Blum, a odsvirali su je Ivan Jakić (gitara), Roberto Di Liddo (bass dionice) te Jan Ivelić (bubanj). Novu pjesme 'Vrijeme da se trgnem' prati i spot u produkciji 2KM snimljen u dubrovačkom kinu 'Sloboda'.
Šira publika Vedrana je upoznala kao finalistu popularnog televizijskog glazbenog show-a 'The Voice' u kojem mu je mentor bio Ivan Dečak.

Vedran je pametno iskoristio pojavljivanje u velikom HRT-ovom projektu , a stečeno iskustvo iskoristio vrlo brzo za predstavljanje svojih singlova. Pjesmom „Ja sam hit“ u kojoj mu se pridružio još jedan izniman vokalist iz The Voicea, Mahir Kapetanović Mahkey pokazao je da njegovo vrijeme tek dolazi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare