To je to što me zanima!

Velečasni s modne piste: Sudac nosi isto što i 'vladarice mode'

Iako je kombinacija bijelih čarapa i sandala godinama 'demonizirana', prije par godina počela se pojavljivati i na najprestižnijim modnim pistama, što je očito saznao i Zlatko Sudac
Vidi originalni članak

Karizmatični duhovni vođa, velečasni Zlatko Sudac (45) šopingirao je u bijelim čarapama i sandalama. Iako se ljudi nerijetko podsmjehuju na tu čudnovatu kombinaciju, ona je bila hit na modnim pistama 2014. i 2015. godine kada su je nosili modeli Prade i Marca Jacobsa. 

Trend nije zaobišao niti vladarice trendove, modne blogerice. Njih, možda, prati i velečasni Sudac koji je nove mokasine kupovao u toj 'dobitnoj' kombinaciji. 

Kanadska lifestyle blogerica Lee napisala je u svibnju da je kombinacija čarapa i sandala postala 'seksi'. 

Slavna modna blogerica Blair Eadie koja vodi blog Atlantic/Pacific, koju na Instagramu prati gotovo milijun korisnika, podržala je 'kontroverzni' trend i odjenula čarape i sandale. 

Nicole Warne, jedna od najutjecajnijih modnih blogerica surađivala je s velikim imenima poput Chanela i Valentina, a na društvenim mrežama prate je milijuni. Ni Warne, kao i velečasni Sudac, nije ostala imuna na čari čarapa i sandala. 


Shana Christine, osnivačica stranice za 'kul mame' The Mom Edit, smatra da su tople čarape i natikače najudobnije kombinacija za jesen, dok naš Sudac voli tu kombinaciju odjenuti i kada zatopli. 

Britanka Lauren Ella sa svojim je sandalama kombinirala visoke crne čarape te će možda u budućnosti Sucu poslužiti kao inspiracija. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Jersey 09.07.2016.

    Jos da nam kaze koju drogu koristi 😂

  • Kalinovac_1 09.07.2016.

    interesantno da se neće javiti onaj koji mu je ugravirao križ na čelu

  • Kalinovac_1 09.07.2016.

    najbolje bi mu odgovarala ona Nikola Sa golom guzicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare