To je to što me zanima!

Velika čast: Šerbedžija dobio poziv od američke Akademije

Šerbedžija je jedan od 774 nova člana kojima je Akademija uputila poziv za članstvo. Akademija sad broji 8500 članova, a novi članovi dolaze čak iz 57 zemalja
Vidi originalni članak

Član Akademije može se postati isključivo na poziv. Glumac Rade Šerbedžija (70) dobio je poziv od Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti da postane novi član. 

Šerbedžija je jedan od 774 nova člana kojima je Akademija uputila poziv za članstvo. Akademija sad broji 8500 članova, a novi članovi dolaze čak iz 57 zemalja, među kojima je i Hrvatska. 

Pod rukovodstvom predsjednice Cheryl Boone Isaacs, Akademija je uvela promjene u cilju što veće raznolikosti, pa je tako ove godine povećan broj žena i rasnih manjina među članovima. 

Rade Šerbedžija se nedavno vratio iz Amerike, gdje je u ožujku i travnju snimao film 'Proud Mary', u kojemu mu je partner bio Danny Glover, bio je gost u popularnoj seriji 'The Blacklist' te imao premijeru filma 'The Promise' redatelja Terryja Georgea u Hollywoodu. U filmu s njim glume i Christian Bale i Oscar Isaac. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • isoc41 04.07.2017.

    nek samo ide u ameriku i nek ostane tamo, barem će u rh proračunu ostati par desetaka milijuna kuna koje mu država daje za njegove projekte...

  • peppito 04.07.2017.

    ma genijalac! Bio i ostao! ništa se nije promijenio, to je tajna njegovog uspjeha. i ovdje i u USA, i bilo gdje da ode. Svaka čast. Čestitam Rade!

  • mestar 04.07.2017.

    Ja sa mislio da jugofili ne vole Ameriku, Americke filmove ni nista Americko kako mi jedna kcer njihova jednom kaze, ali samo vole njoihove $ i sve sto dobiju besplatno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare