To je to što me zanima!

Velika navala na ulaznice za novog 'Spidermana' srušila američke stranice, svi bi u kino

Američke stranice na kojima su u ponudi ulaznice za novi nastavak Spidermana nisu podnijele pritisak, pa nisu svi uspjeli dobiti toliko željenu ulaznicu
Vidi originalni članak

Novi nastavak filma o Spidermanu stiže u kina, a čini se da za 'Spider-Man: No Way Home' nema dovoljno ulaznica za sve. Premijera filma je 17. prosinca, a mnogi fanovi se na društvenim mrežama žale da stranice za kupovinu karata nisu radile kako treba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliki filmovi prije pandemije kao što su 'Osvetnici: Završnica' iz 2019. i novi filmovi 'Ratova zvijezda' u posljednjem desetljeću također su preopteretili stranice kina kada su ulaznice prvi put puštene u prodaju - a svejedno su oborili rekorde na kino blagajnama.

Produkcija novog Spidermana se nada da 'No Way Home' može učiniti isto.

KOMENTARI MJEŠTANA Filmska potjera u Žrnovnici: 'Naduvanih Spidermana ima kod nas na svakom koraku'

Šuška se da bi se neki od prethodnih glumaca Spider-Mana, Tobey Maguire (46) i Andrew Garfield (38) mogli pridružiti sadašnjoj zvijezdi Tomu Hollandu (25) u novom filmu.

Radnja filma vrti se oko Hollanda Petera Parkera koji pokušava izbrisati stvarnost uz pomoć Doktora Strangea nakon što je otkriven Parkerov tajni identitet. To omogućuje da se pojave neki bivši negativci kao što je Doctor Octopus Alfreda Moline - pa je moguće da će i neki prethodne zvijezde.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 30.11.2021.

    Ja cekam nastavak Venoma. Prvio dio je bio odlican, drugi ima vise kritika ali ipak mislim da ce biti bomba 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare