To je to što me zanima!

Velika turneja: Josipa Lisac će nastupati u Čakovcu i Osijeku

U Osijek Josipa dolazi u subotu 19. travnja, u Kino Europa, dvije godine nakon svog posljednjeg tamošnjeg nastupa u Dvorištu Vege. U Čakovcu nastupa 25. travnja
Vidi originalni članak

Nakon sjajnih nastupa u Dubrovniku, Beogradu, Skopju i Rijeci, kojima je započela obilježavati 40 godina od izlaska albuma "Dnevnik jedne ljubavi", Josipa Lisac i band nastavljaju veliku turneju po regiji novim koncertima u Osijeku i Čakovcu.

U Osijek Josipa dolazi u subotu 19. travnja, u Kino Europa, dvije godine nakon svog posljednjeg tamošnjeg nastupa u Dvorištu Vege. Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću u subotu 23. ožujka u CD shopu Dancing Bear po pretprodajnoj cijeni od 80 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena će iznositi 100 kn. Koncert u Kinu Europa sjedećeg je karaktera i limitiranog kapaciteta ulaznica.

Tjedan dana nakon Osijeka, turneja 40 godina Dnevnika jedne ljubavi dolazi u Čakovec, u tamošnji Centar za kulturu gdje će se koncert održati u četvrtak 25. travnja. Čakovečki koncert događa se I u sklopu programa obilježavanja 20 godina Međimurske županije. Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću u ponedjeljak 25. ožujka, te kao i za onaj u Osijeku cijena im je 80 kn u pretprodaji te 100 kn na dan koncerta. Službeno prodajno mjesto je blagajna Centra za kulturu.

Novi datumi turneje Josipe Lisac znat će se sljedeći tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.03.2013.

    Novinari, vama je 6 koncerata velika turneja....

  • nincheble 20.03.2013.

    Vidimo se u Čakovcu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare