To je to što me zanima!

Veliki Brat razbjesnio Zoricu: Prijetila da će napustiti kuću

Zorica i Rada sa svojim timovima moraju se boriti za luksuzni budžet i imunitet članove svojih grupa. Zorica je pretpostavila da će Veliki Brat prirediti 'spačku'
Vidi originalni članak

Zorica je dobro predvidjela kada je rekla Big Brotheru da prihvaća zadatak u kojem će se ona i Rada boriti za luksuzan budžet i imunitet sa svojim odabranim timovima, ali da ju je strah kakve će im spačke prirediti Big Brother.

Nakon što je Zorica pročitala zadatak stanarima, ona i Rada biraju svoje timove s kojima će se natjecati za luksuzni budžet, ali i imunitet. Rada bira Vesnu, Luću, Gorana, Ervina, Branislava, Stefani i Mirjanu

Zorica je izabrala Barbaru, Tinu, Darka, Ivonu, Miku i Gibu i Rade.

No, timovi koje su odabrali bivaju zamijenjeni, odlukom Big Brothera pa tako Radin tim odlazi Zorici i obrnuto. To Zoricu užasno razbjesni i počne plakati te govori da želi izaći iz Kuće i da nije toliki profesionalac da to izdrži.

Odlazi u Ispovjedaonicu gdje plače Big Brotheru, no on joj kaže da je siguran da je ona za to sposobna, te da će izaći iz te priče kao pobjednik i da vjeruje u nju, ali da mora održati profesionalnu distancu. Je li Zorica na kraju pristala na Big Brotherovo nagovaranje, ne propustite pogledati večeras od 22.45 sati, na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • kumična 06.10.2015.

    zorica i vesna kao da su sestre

  • Alma13 05.10.2015.

    Da čovijek ne vjeruje koji šou je izvela...prestrašno...stvarno joj nisu svi doma....

  • 05.10.2015.

    Nikog od njih ne žalim niti najmanje. Svi su punoljetni i znaju u kakvu su se avanturu upustili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare