To je to što me zanima!

Veliki izazov: Suze i strahovi kandidata izlaze na vidjelo

Uz to što će pobjednik Velikog izazova dobiti privilegiju da odabere trenera i svoj tim s kojim će ubuduće trenirati, Sanja i Mario odradit će i individualne treninge
Vidi originalni članak

Nisam dovoljno fit, nemam novca za teretanu, nemam vremena…, samo su neke od isprika natjecatelja 'Života na vagi' s kojima su do sada uvjeravali sebe, ali i svoju okolinu, zbog čega nisu smršavjeli. 

'ŽIVOT NA VAGI' Suze na sve strane: Izlazi li Filomena večeras iz showa?

No tome će večeras, u 21 sat, doći kraj jer su im treneri Sanja i Mario priredili Veliki izazov u kojem će se suočiti sa svojim isprikama i jednom zauvijek baciti ih u koš za smeće.

Uz to što će pobjednik Velikog izazova dobiti privilegiju da odabere trenera i svoj tim s kojim će ubuduće trenirati, Sanja i Mario odradit će i individualne treninge s onima kojima je to, prema njihovu mišljenju, najpotrebnije. 

MARTA U 'ŽIVOTU NA VAGI': 'Kad smršavim ići ću na plažu, nosit ću haljine i postat majka'

Tko će pustiti suzu, a tko napokon otkriti svoje najveće strahove i želje, ne propustite pogledati večeras od 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • broj123 20.09.2018.

    broj123: lako je trpat use, treba sad to van hitit, a nejde samo tako, da nisu LIJENI podići gizicu možda bi nešto i bilo.

  • AUPZDMTRN 20.09.2018.

    ..a što je s premršavima? Zašto nema "Život na vagi" za ljude koji očajno žele dobiti koji kilogram? To je "kilažna diskriminacija"!

  • bubasinter 20.09.2018.

    Dajte im jest i svi strahovi ce u trenu nestati ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare