To je to što me zanima!

Veliki povratak: Britney osvojila tri MTV nagrade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica se zahvalila Bogu, obitelji i sinovima koji su je inspirirali. Ostali dobitnici ostali su u njenoj sjeni. Domaćin dodjele bio je komičar R. Brand
Vidi originalni članak

Na dodjeli nagrada MTV Video Music u Los Angelesu sinoć je briljirala Britney Spears (26). Nakon što je otvorila ceremoniju s komičarem Jonahom Hillom, uslijedile su nagrade. Pjevačica je odnijela čak tri nagrade za pjesmu "Piece of Me" - za najbolji videobroj, za najbolji videobroj u pop kategoriji te najbolji videobroj ženskog izvođača.
- Zahvaljujem svima. Šokirana sam. Prvo želim zahvaliti Bogu, obitelji i mojim sinovima koji su me inspirirali svaki dan - izjavila je Britney. Domaćin dodjele nagrada bio je britanski komičar Russell Brand, koji je pohvalio Britney te rekao kako je ona divna i slatka osoba. Nastupili su Kanye West, Christina Aguilera, Rihanna, Kid Rock i Jonas Brothers. Nagradu za najbolji videobroj u rock kategoriji osvojio je Linkin Park za "Shadow of the Day", a nagrada za najbolji videobroj muškog izvođača otišla je Chrisu Brownu za "With You". Za najboljeg novog izvođača proglasili su Tokio Hotel za album "Ready Set, Go".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • šilo 10.09.2008.

    koju to stvar pjeva Rihanna?

  • almica82 08.09.2008.

    ma neka se ona oporavila zbog sebe i svoje djece, a talenat nece nestati, samo malo vjezbe i bit ce to stara Brit!

  • muskarac 08.09.2008.

    super i napokon

Komentiraj...
Vidi sve komentare