To je to što me zanima!

Veliki Terraneo festival warm up party ove subote u Tvornici

U velikom pogonu samo za vas veliki dečki i jedna cura – DJ Raid ravno iz susjedne nam Srbije, Rea iz JabbaTon ekipe te domaćini Yesh! i DMT uz MC Chakku
Vidi originalni članak

'Ko još nije čuo za Terraneo ili se tek rodio, pa ne zna ni pročitat ovu najavu, ili je živio u šumi s vukovima i isto ne zna pročitat ovu najavu. Svi ostali znaju da je Terraneo apsolutna ludnica koja se odvija svake godine u 8. mjesecu (šta će reć' kolovozu) u Šibeniku. Oćeš indie rock, 'oćeš elektroniku, 'oćeš pop, 'oćeš jest ribu ili pola pileta ili si vegan, sve ima - čudo jedno! 

Neki godišnje odmore planiraju po Terraneu, a neki tad imaju školske praznike i žicaju doma mamu i tatu dal' „pretty please mogu ić' u Šibenik s frendovima“ jer ako nisi na Terraneu - ne postojiš. Kupanje, muzika, super ekipa i nadljudski napori da sve popratiš uz minimalno sna – to je ukratko Terraneo. Ovu subotu, 25.5., na rasporedu je lagano zagrijavanje za dotični najbolji festival ikada i za tu priliku ćemo se razbacat po Tvornici. 

U velikom pogonu samo za vas veliki dečki i jedna cura – DJ Raid ravno iz susjedne nam Srbije inače prateći DJ poznatog repera Marčela te bivši švicarski DMC prvak, krasna dama Rea iz JabbaTon ekipe te domaćini Yesh! i DMT uz MC Chakku koji će dodatno podići već divlju atmosferu. Ne smije se zaboraviti ni VJ -polygona koji dođe i puca projekcije na zid i pitaš se: „Bože jel moguće da mi je tako lijepo u ovoj Tvornici za uši i za oči?" Odgovor je „da!“ 

Za ovu priliku se radi party i na 2. flooru tj. u malom pogonu. 

Tamo vas čeka sasvim drugačija priča – fajta se ekipa iz Kultivatora i Take me out! Crewa u sastavu: Puška & Locc Dogg vs. Critical LP i Hlad. Oni vam na pladnju donose indie, indie rock i sve ostalo šta bi mogli čuti na Terraneu. Ne pojavit se na Terraneo promo partiju je teže nego ne mislit na Torticu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare