To je to što me zanima!

Veljača o novom dečku: 'Vito je iskren, udala bih se i treći put'

Vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek, rekla je glumica
Vidi originalni članak

Glumica, scenaristica i producentica Jelena Veljača (39) u vezi je s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović (52), Vitom Turšićem. Vezu su potvrdili u rujnu kad su objavili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Za Slobodnu Dalmaciju sad je progovorila o novom dečku.

POGLEDAJTE VIDEO: Humanitarna večer #spasime

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. A prvo što mi pada na pamet je da je briljantno pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga - rekla je Jelena. 

Veljača je bila dvaput u braku - najprije s Jankom Popovićem Volarićem (40), a potom i s Draženom Čučekom (50) s kojim ima kćer Lenu. Na pitanje vjeruje li i dalje u instituciju braka i bi li se ponovno udala, odgovorila je potvrdno.

BIVŠI KOLINDIN SAVJETNIK Jelena Veljača po prvi puta s novim dečkom Vitom u javnosti

- Teško pitanje. Bih, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek - rekla je glumica. 

Jelena misli da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, ali da se boji svoje spontanosti kad je u pitanju ljubav.

- Kad je prava ljubav u pitanju, na sve sam spremna, pa onda ne vidim zašto bi brak bio isključen - govori Jelena. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 41

  • VLADEK72 04.11.2020.

    Koji ti je to intimus po redu?

  • VLADEK72 30.10.2020.

    Ako si hrabra reci koji ti je to intimus po redu. Pretpstavljam da je broj 50+/- 5.

  • Ranami 23.10.2020.

    Sta znaci "utjesno iskren"? Interesantno je da uvijek napisu koliko je Kolindi godina, kao da je ona bitna za ovu pricu, a njegove godine se nigdje ne pominju. Kazem uvijek jer je ovo vec treci clanak koji citam o ovo dvoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare