To je to što me zanima!

Veljača plakala na stubištu nakon svađe s Jankom

Jelena je izjavila da su nedavno imali žestoku svađu u kojoj se spomenula i riječ “prekid”. Tada je bosa plakala na stubama ispred stana
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna Jelena Veljača (27) je u svojoj kolumni u dnevnim novinama napisala da je nedavno imala žestoku svađu s dečkom Jankom Popovićem Volarićem. Tada je bosa plakala na stubama ispred stana u kojem žive. Nakon toga u kuloarima su počele priče o prekidu njihove jednogodišnje ljubavi.
- Ne prekidamo. To nije istina. Nas dvoje se svađamo kao i svi drugi ljudi. Ponekad je zdravo posvađati se i plakati - rekao nam je Janko. Jelena je rekla da su glasine o prekidu glupost.
- Naravno da sam je utješio nakon te svađe. Ponosan sam na njenu kolumnu i ne mislim da piše o nekim intimnostima, s obzirom da je spomenula samo jednu svađu. Drago mi je što spominje teme o kojima ljudi uglavnom ne žele pričati - zaključio je.

LJUBAV NA DRUGI POGLED
Janko Popović Volarić i Jelena Veljača ljubavnu vezu počeli su lani u rujnu, ubrzo nakon što je ona prekinula trogodišnju vezu s Romanom Majetićem.
- Da nam je netko prorekao da ćemo se nas dvoje zaljubiti, vjerojatno bismo se oboje samo nasmijali - jedanput je rekao Janko.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gucica 01.10.2008.

    Sapunice su joj jadne koliko i ona sama!Mislim da si Janko može nači puno bolju!

  • vedran_zgb 26.09.2008.

    njih dvoje su mi bas lijepi par

  • sprinterica 26.09.2008.

    i ja sam se neki dan rasplakala režući luk

Komentiraj...
Vidi sve komentare