To je to što me zanima!

Veljača progovorila o trudnoći i zašto je kćeri dala čak tri imena

Glumica je jednom prilikom otkrila da se bojala nakon razvoda ostati sama s djetetom i da je razmišljala kako će joj to biti vrlo teško. No jako je sretna što u svom životu ima kćerkicu
Vidi originalni članak

Glumica Jelena Veljača (39) na društvenim se mrežama pridružila ženama koje u objavama iznose mnoge ženske probleme i pružaju si podršku. Osvrnula se na poteškoće koje je imala za vrijeme trudnoće s kćerkicom Lenom (4).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lena je dobila tri imena. Miša po kumu koji mi je pomogao izdržati čuvanje trudnoće koja se radi krvarenja od samog početka pretvorila u beskrajni odmor u krevetu s dijagnozom 'prijeteći pobačaj'. Zatim, Kristijana prema želji mojeg najboljeg prijatelja koji nikad nije upoznao moje dijete, ali znam da je čuva. I Lena, jer nam se sviđalo - započela je Jelena svoju objavu.

Objasnila je kako je svojoj kćerkici naposljetku odabrala ime po Leni Dunham (34), američkoj spisateljici, autorici i producentici koja je među prvima progovorila o borbi s endometriozom koja joj je uništavala veze, seksualnu život, socijalni život i psihičko zdravlje. Lena se između ostaloga bori za prava žena za život bez stigmatizacije.

- Danas aplaudiram takvim ženama koje podižu svijest i bore se za sve nas i vas koji se borite s nevidljivim neprijateljem - zaključila je Veljača.

Glumica je jednom prilikom otkrila da se bojala nakon razvoda ostati sama s djetetom i da je razmišljala kako će joj to biti vrlo teško. 

- Mislila sam da će biti užasno teško ostati sama s djetetom. Znam da je i kotlarica to mislila. Ali pssst. Desi se pleme. Desi se život - napisala je svojedobno na Instagramu.

SPREMNA ZA NOVI BRAK Veljača: 'Još volim svoje bivše muževe, i Dražena i Janka...'

Žene koje je prate na toj društvenoj mreži pisale su kako ne treba imati takav stav jer je bolje izaći iz veze ili braka u kojoj nisi bio zadovoljan/a nego patiti. 

Jelena i njen bivši suprug, glumac Dražen Čuček (49), razveli su se prije dvije godine, ali ostali su u dobrim odnosima i zajednički skrbe za kćer Lenu. Fotografije s njom vole objaviti na svojim profilima, najčešće uz opise koji pokazuju koliko su sretni što je imaju.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • samoproglašeni antifuksićić 13.08.2020.

    jel to ista ona koja zahtijeva jednakost izmedju spolova kao clanica iskljucivo zenske udrugice?

  • RobiZG1807 13.08.2020.

    Odvratna!

  • franjoclio 13.08.2020.

    Previše je ležala, pa je morala i tada ::::))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare