To je to što me zanima!

Veljača se kupala u bazenu na -7C, Filipovići slavili godišnjicu

Najluđu noć u godini slavni su proveli na različite načine. Neki su odradili posljednji trening, drugi su imali gaže, a scenaristica Jelena se s kćeri Lenom okupala u bazenu
Vidi originalni članak

Najluđi dan u godini glumica Nataša Janjić (37) provela je sa svojim prijateljima, obitelji i suprugom, liječnikom Nenadom Medančićem (35). Javnost su oduševili objavivši fotografiju na kojoj nose pregaču i majicu s šaljivim natpisima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Natašinoj majici pisalo je 'Dobar muž se ne rađa, to žena napravi', dok joj je Nenad na to 'odgovorio' kako je on 'Majstor u kuhinji, a ni u krevetu nisam za baciti'.

Scenaristica Jelena Veljača (37) ušla je u 2019. sa svojom mezimicom, kćeri Lenom. Pohvalile su se da su plivale u bazenu dok je vani temperatura bila u minusu. 

- Vjerovali ili ne... nas dvije plivamo na -7C. Dobrodošla 2019. - napisala je i istaknula kako su vrlo hrabre. 

U toplini svog doma, Novu godinu dočekala je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (30). Jučer navečer odradila je posljednji trening u 2018. godini.

- Neki rade, neki s didom prate tatu dok radi, neki spavaju već dugo, a neki su s guštom odradili zadnji trening. Idemo dalje, samo jako nek' nam je zdravlja i mira u srcu svima pa ćemo lako i kroz tu 2019. Sretno nam svima - zaključila je.

U dalekoj Floridi slavila je obitelj Filipović. Tarik (46) i Lejla (41) imali su, naime, čak dva razloga za to. Jedan je Nova godina, a drugi 11. godišnjica braka. 

- Zdravlja i osmijeha na licu... Budite ispunjeni ljubavlju i okruženi istom - pojasnio je i zaželio svojoj supruzi sve najbolje dalje u braku.

Pjevačica Nives Celzijus (37) ove je godine naporno radila i imala je brojne gaže pa je zadnji dan u 2018. provela ležeći na podu. Svojim obožavateljima zaželjela je sve najbolje i preporučila im njenu novu pjesmu Nova godina.

- Nek' ti svaka noć bude Nova godina - kratka je bila Nives. 

Nevena Rendeli (37) nedavno je rodila treću djevojčicu, a malena je već prava partijanerica. Naime, s tatom Makom Vejzovićem i mamom otišla je na tulum i dočekala 2019. 

VIDI OVO! Ovih 7 trendy modela tenisica zavladat će ulicama u 2019. godini!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plik 02.01.2019.

    da mi je znat cime je ta Zeljkovićka zasluzila biti neki faktor..

  • krupa 01.01.2019.

    Tarik,Lejla,Veljača,bratstvo I jedinstvo!

  • iiiih 01.01.2019.

    Mora nives dizati noge, inace nista od lajka

Komentiraj...
Vidi sve komentare