To je to što me zanima!

Vendi: Ava je prevarantica koja je s roditeljima pisala scenarij

Iako je ona jedina ukućanka kojoj Ava još vjeruje, Vendi je svima savjetovala da ignoriraju starletu, piše Blic. Željko je odlučio da je s njima gotovo jer ga iskorištava
Vidi originalni članak

Nakon kaskadera Uroša Ćertića, ni Željko Stojanović više ne želi ništa imati s Avom Karabatić, piše srpski Blic. Ukućanima je priznao da ga je starleta noćima nagovarala da simuliraju seks i drmaju krevet kako bi povećali šanse za pobjedu u Velikom Bratu. Otkrio je da ju je nekoliko puta odbio i zaključio da ne želi obmanjivati gledatelje showa. Nakon što je shvatio da Ava stalno glumi i iskorištava ga da bi bila zanimljivija, odlučio je da je s njima gotovo.

- Neću više ništa s njom. Radi mi isto što je radila Urošu. On je bio samo pijun na šahovskoj ploči kojeg je koristila da bi došla do kralja, a kralj je nagrada. Preživjet ću bez nje. Prošao sam i gore stvari u životu. Možda nemam škole, ali nisam glup - rekao je Željko u ispovjedaonici.

U međuvremenu, pjevačica Vesna Vukelić Vendi  savjetovala je ukućane da ne sudjeluju u Avinoj igri kako bi vidjeli hoće li s vremenom postati normalna.

- Bit će ti žao, bit će ti žao - govorila je Ava Željku koji joj je rekao da je ostala bez uloge jer je s njima gotovo.

'Pokušava nam prodati fore iz prethodnih realityja'

Vendi više ne namjerava štiti Avu jer je smatra prevaranticom, piše Blic.

- Ja sam prema njoj imala jednu vrstu ranjivosti. Međutim, kvazi-lisac je dolijao tako što smo poslije svih njenih maltretiranja i histeriziranja shvatili da nam pokušava prodati iste fore iz prethodnih realityja - rekla je Vendi Velikom Bratu. 

Iako je ona jedina ukućanka kojoj Ava još vjeruje, Vendi je svima savjetovala da je ignoriraju.

- Ona je sada jedan 'razelektrirani molekul', koji onako bespredmetno ide i odbija se od zida do zida, ne znajući šta će sa sobom. Ona je prevarant koji je izgubio scenarij napisan s roditeljima - dodala je Vendi.

Maja Žarku: Priznaj konačno, voliš li žene ili muškarce?

Nakon što je napala Maju Volk zbog njezine izjave da je imala seks s pet muškaraca, Maja Nikolić se obrušila na Žarka, piše srpski Telegraf.

- Žarko, je li ti voliš muškarce ili žene? Da čujemo, konačno se deklariraj javno jesi li homoseksualac jer to nije sramota. Moja dva najbolja prijatelja su homoseksualci. Toliko mrziš žene i spletkariš, onda bar kaži javno da mrziš žene i pališ se na muškarce  – rekla je Maja Stojanoviću.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • MimaDurak 22.04.2013.

    ova vendi nije normalna nikako...ako ce govoriti o igri i manipulaciji neka pogleda sebe u ogledalo,pa ona je pravi majstor u tome i ona eliminise jedno po jedno a pijuni nasjedaju.proucava osobu pa napada...okomila se na Avu a svi su isti.Zeljko glup ko tocak i povodljiv a Aneta nemoze biti gluplja.Meni je zao Ave jer kakav je ovo Veliki Brat kad dozvoljava jednoj starkelji propaloj koja je gora od Ave,sta sve ona nije radila za slavu,da napada otvoreno roditelje osobe koju ne poznaje i da se unosi u lice narodu sto stavlja do znanja da nije normalna psihicki gledano

  • choopo 19.04.2013.

    Ava je smislila sa svojim roditeljima scenarij.Ovo je najveći kompliment koji je Ava u životu dobila.SMISLILA...

  • bubamara2103 19.04.2013.

    Ava se seksa, a tata kaže da je zaslužila nobelovu nagradu. E, to je roditeljska podrška! Točno joj zavidim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare