Obavijesti

Show

Komentari 39

Vendi: Ava je prevarantica koja je s roditeljima pisala scenarij

Vendi: Ava je prevarantica koja je s roditeljima pisala scenarij
7

Iako je ona jedina ukućanka kojoj Ava još vjeruje, Vendi je svima savjetovala da ignoriraju starletu, piše Blic. Željko je odlučio da je s njima gotovo jer ga iskorištava

VIDEO

Nakon kaskadera Uroša Ćertića, ni Željko Stojanović više ne želi ništa imati s Avom Karabatić, piše srpski Blic. Ukućanima je priznao da ga je starleta noćima nagovarala da simuliraju seks i drmaju krevet kako bi povećali šanse za pobjedu u Velikom Bratu. Otkrio je da ju je nekoliko puta odbio i zaključio da ne želi obmanjivati gledatelje showa. Nakon što je shvatio da Ava stalno glumi i iskorištava ga da bi bila zanimljivija, odlučio je da je s njima gotovo.

- Neću više ništa s njom. Radi mi isto što je radila Urošu. On je bio samo pijun na šahovskoj ploči kojeg je koristila da bi došla do kralja, a kralj je nagrada. Preživjet ću bez nje. Prošao sam i gore stvari u životu. Možda nemam škole, ali nisam glup - rekao je Željko u ispovjedaonici.

U međuvremenu, pjevačica Vesna Vukelić Vendi  savjetovala je ukućane da ne sudjeluju u Avinoj igri kako bi vidjeli hoće li s vremenom postati normalna.

- Bit će ti žao, bit će ti žao - govorila je Ava Željku koji joj je rekao da je ostala bez uloge jer je s njima gotovo.

'Pokušava nam prodati fore iz prethodnih realityja'

Vendi više ne namjerava štiti Avu jer je smatra prevaranticom, piše Blic.

- Ja sam prema njoj imala jednu vrstu ranjivosti. Međutim, kvazi-lisac je dolijao tako što smo poslije svih njenih maltretiranja i histeriziranja shvatili da nam pokušava prodati iste fore iz prethodnih realityja - rekla je Vendi Velikom Bratu. 

Iako je ona jedina ukućanka kojoj Ava još vjeruje, Vendi je svima savjetovala da je ignoriraju.

- Ona je sada jedan 'razelektrirani molekul', koji onako bespredmetno ide i odbija se od zida do zida, ne znajući šta će sa sobom. Ona je prevarant koji je izgubio scenarij napisan s roditeljima - dodala je Vendi.

Maja Žarku: Priznaj konačno, voliš li žene ili muškarce?

Nakon što je napala Maju Volk zbog njezine izjave da je imala seks s pet muškaraca, Maja Nikolić se obrušila na Žarka, piše srpski Telegraf.

- Žarko, je li ti voliš muškarce ili žene? Da čujemo, konačno se deklariraj javno jesi li homoseksualac jer to nije sramota. Moja dva najbolja prijatelja su homoseksualci. Toliko mrziš žene i spletkariš, onda bar kaži javno da mrziš žene i pališ se na muškarce  – rekla je Maja Stojanoviću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine