To je to što me zanima!

Vergara pozirala u bikiniju, ali njezin muž je ukrao svu pažnju

Sofia Vergara je svoje obožavatelje 'počastila' brojnim fotografijama s ljetovanja na društvenim mrežama. Jedna od njih je s Manganiellom gdje zagrljeni poziraju
Vidi originalni članak

Glumica Sofia Vergara (46), sa suprugom Joe Manganiellom (41), uživa na romantičnom odmoru na Bahamima u raskošnoj kući na plaži 'Casa Chipi Chipi' gdje često ljetuju. Pridružio im se i Vergarin kolega iz serije 'Moderna obitelj', Jesse Tyler Ferguson (42) sa svojim suprugom, odvjetnikom Justinom Mikitom (32). 

Sofia je svoje obožavatelje počastila brojnim fotografijama s ljetovanja na društvenim mrežama. Jedna od njih je s Manganiellom gdje zagrljeni poziraju. Vergara ima na sebi pravu ljetnu, šarenu haljinu s dubokim dekolteom, dok njezin suprug ima plavo-bijelu košulju kratkih rukava i crne kratke hlače. 

Ubrzo nakon te fotografije, Sofia je objavila još nekoliko gdje je cijelo društvo na okupu. Joe je pozirao bez košulje i pokazao svoje oblikovano tijelo.

Pritchett, odnosno Jesse pokazao je svoje vještine veslanja, a kad ga je Sofia fotografirala stajao je na dasci. Njegov suprug, s kojim je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, pozirao je na pijesku i držao svoju dasku. 

Vergara je proglašena šestu godinu za redom najboljom TV glumicom prema 'Forbesu'. Dvije godine je bila u braku s prijateljem iz škole Joeom Gonzalezom (45), s kojim ima sina Manola (25), a 2015. je rekla 'da' Manganiellu.  

VIDI OVO: 9 tajnih hrvatskih plaža za koje moraš znati

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mercedes s klasa 25.07.2018.

    odbaci bikini šta će ti to

  • KALIMERO 25.07.2018.

    Hmm .. da .. bikini 😀😀

  • jopajopica 24.07.2018.

    A gdje je bikini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare