To je to što me zanima!

Vergari i Joeu dijete će roditi glumičina bliska prijateljica

NAŠLI SUROGAT MAJKU Idealnu ženu koja će nositi njihovo dijete dugo su tražili jer Sofia želi ženu kojoj može u potpunosti vjerovati. Jako se vesele, kaže prijatelj
Vidi originalni članak

Kolumbijska ljepotica ne krije da bi s Joeom Manganiellom (38) htjela dijete, a i brak s njim ne čini joj se kao nemoguća misija. Ipak, Sofia Vergara (42) htjela bi da joj dijete rodi neka druga žena. Ona i Joe stoga su, kako piše In Touch Weekly, pronašli surogat majku,

- Sofia i Joe angažirat će surogat majku, no dijete će biološki biti njihovo. Proces pronalaženja idealne surogat majke nije im bio jednostavan jer je Sofia htjela pronaći ženu kojoj zaista može vjerovati - rekao je prijatelj para za In Touch.

Dijete će im roditi Sofijina prijateljica

Dijete će im nositi glumičina prijateljica. Sofia s njom provodi jako puno vremena jer želi znati sve što se s njenom bebom događa. 

- Od prvog dana kad su se upoznali, Sofia govori da će Joe biti savršeni tata i da želi dijete s njim. Oboje su jako uzbuđeni zbog prinove - dodao je izvor. 

Podsjetimo, Vergara ima 23-godišnjeg sina Manola iz braka sa srednjoškolskom ljubavi, Joeom Gonzalezom.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • njofraaaaaa 13.02.2015.

    a vi koji ju "branite", da li sa sigurnošću znate da ne može roditi ili pretpostavljate da ne može, zbog bolesti? samo pitam... uostalom tu ste nabili hrpu minusa, a nisu ljudi krivi što su išli pisat protiv nje, kad 24 sata nije nigdje objavio to za rak.

  • žaba davi rodu 13.02.2015.

    ko je otac ..?

  • kokaza5 13.02.2015.

    Surogat majke svugdje trebaju biti dopuštene zbog puno žena koje iz zdravstvenih razloga ne mogu postati mame.

Komentiraj...
Vidi sve komentare