To je to što me zanima!

Verici i Draganu djeca iz škole nose bilježnice za autograme

Na roditelje su najponosniji sin Gabrijel i kći Anika Faith. Iz škole im nose bilježnice jer prijatelji žele njihov autogram. Bračni par poslije showa želi otvoriti vlastiti restoran
Vidi originalni članak

Najveća obožavateljica nam je bila 99-godišnja nona, štićenica u domu za starije koji vodimo suprug i ja. Zbog nje se televizor morao pojačati ‘do daske’ jer slabije čuje, a pljeskala je kao da je na utakmici, kaže Verica Jovanović (32).

Medicinska sestra i suprug Dragan (34), medicinski tehničar, treći su u RTL-ovu hit showu “Tri, dva, jedan - kuhaj!”. Na roditelje su najponosniji sin Gabrijel (11) i kći Anika Faith (7). Iz škole im nose bilježnice jer prijatelji žele imati Veričin i Draganov autogram. 

- Gabrijelu, koji ide u peti razred, zna biti malo neugodno kad mu stariji dečki iz škole kažu da ima zgodnu mamu - smije se Verica.

Upravo je ona predložila suprugu da se prijave u “Tri, dva, jedan - kuhaj!“. Draganu je, kaže, kuhanje, velika strast, voli eksperimentirati s namirnicama, maštovit je i stalno uči, a ona mu je u showu bila prvenstveno moralna potpora.

- Htjeli smo se zabaviti, a cilj nam je bio ne ispasti u prvoj emisiji. Prije nikad nisam radila čvarke, fileke ili burek. Dobili smo konstruktivne kritike i savladali nove vještine, ali glavni kuhar u obitelji i dalje će biti Dragan. Kad smo prije deset godina počeli živjeti zajedno, samo sam htjela da mi se makne iz kuhinje, a zapravo sam s njim osvojila pravi jackpot - kaže Verica.

Bračni par iz Ližnjana poslije showa želi otvoriti vlastiti restoran, a trenutačno vode kafić i dom za starijih 30 štićenika.

- Dok smo radili u bolnici, bilo je teško uskladiti smjene i rijetko smo bili zajedno. Zato smo prvo osnovali zdravstvenu njegu na terenu, a poslije unajmili kuću u kojoj je sad dom - rekla je Verica, koja se svojedobno okušala i u makenenskim vodama.

Nosila je revije u Puli i bila na izboru za Gospođu Hrvatske.

- Mama me poslala na tečaj manekenstva jer je htjela da ispravim držanje i budem malo ženstvenija, ali to nikad nije bilo ništa više od hobija - rekla je Jovanović. S Draganom, s kojim je u braku četiri godine, ima ljubimce tarantulu, guštera i papigu tigricu, a supružnici dijele i ljubav prema tetovažama.

- Dragan ih ima 27, a ja 17. Prva koju sam napravila bila je posveta sinu Gabrijelu, a poslije su došle i one za roditelje, kćer… Suprug će uskoro na leđima napraviti portret cijele naše obitelji - rekla je Verica.

Iskustvo koje su stekli u kulinarskom showu ne bi mijenjali ni za što. Novac i nagrada nikad im nisu bili prioritet jer to, kažu, dođe i prođe, ali prijateljstva i znanje ostaju zauvijek.

- Ne žalim ni za čim, iako me povrijedilo što sam u očima nekih možda ispala zloćka. Takva sam, temperamentna, nikad nisam znala skriti osjećaje, a Dragan je smireniji. Nadopunjujemo se i odlično funkcioniramo kao par - zaključila je Verica.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • cornelie 29.05.2016.

    i također ljepota je u očima promatrača,veeica je nekome prelijepa a nekome ne.zanimaju me samo kako su zgodni oni koji ju komentiraju

  • cornelie 29.05.2016.

    svako ima pravo na svoj život i djetetu dati ime koje će ga okarakterizirati i njegov život.njezino ime odgovara osobi koja je nepobjediva.numeroloska 4,prijatelj prije svega, zabavna osoba,simpatična i privlačna,iako teško stekne povjerenje u ljude itd.itd a faith valjda znate značenje.tako da moja pohvala za ime.jako dobro odabrano i numeroloski

  • JuVi 28.05.2016.

    Anika faith buhuhahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare