To je to što me zanima!

Veseli se transformacijama: 'Ovo mi je novi životni izazov'

Nives je zajedno s ostalim kandidatima u intenzivnim pripremama za novu sezonu čije je snimanje nedavno započelo. Pjevačica i spisateljica jako je uzbuđena
Vidi originalni članak

Pjevačica Nives Celzijus jedna je od osmero kandidata nove, četvrte sezone popularnog plesno pjevačkog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a o svom angažmanu kaže: ''Ovo mi je novi životni izazov'.

Nives se veseli svakoj transformaciji te u intervjuu za DNEVNIK.hr otkriva: 'Radujem se gljivi, neka ona presudi'.

Njezina kćerkica je posebno sretna što se uključila u projekt te kaže kako ona nije propustila niti jednu epizodu u sve tri sezone, a kada joj je priopćila da će biti u novoj sezoni showa je rekla: ''Mama ovo mi je najbolji dan ikada i molim te nemoj me razočarati''.

Nives je zajedno s ostalim kandidatima, Daliborom Petkom, Ivanom Mišerić, Bojanom Jambrošićem, Anom Gruicom, Miom Anočić Valentić, Danielom Bilićem i Mariom Rothom u intenzivnim pripremama za novu sezonu čije je snimanje nedavno započelo. 

Atraktivna pjevačica otkriva i da trenutno nije zaljubljena te da se nada da će ju u showu podržavati i brojni muškarci. 

- Tko zna, možda me kroz to neko bodrenje prizove i osvoji neki muškarac, pa se napokon i zaljubim -  izjavila je Nives.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Leftybaby 03.02.2017.

    Kako doci do nje?

  • 02.02.2017.

    Prekrasna.

  • 02.02.2017.

    plastic woman uvijek iskače iz paštete meni ništa posebno

Komentiraj...
Vidi sve komentare