To je to što me zanima!

Vesna Sposa predstavila novu kolekciju vjenčanica za 2014.

U novoj kolekciji haljine su jednostavne i dizajnerica se vodila minimalizmom. Detalji ručno šivane čipke ili kristali na svili, svilenom šifonu ili organzi daju dašak glamura
Vidi originalni članak

- Kriza se osjeti ali naše mladenke ne štede na svojim haljinama. One se vole osjećati glamurozno i lijepo za taj dan. Radije će malo uštedjeti na nekim drugim detaljima, nego na svojoj vjenčanici. Neke naruče i posebne dizajnerske haljine čije cijene dosegnu i 60.000 kuna - rekla je u utorak dizajnerica Vesna Sposa na foto sessionu za novi katalog za 2014.

U novoj kolekciji haljine su jednostavne i dizajnerica se vodila minimalizmom. Detalji ručno šivane čipke ili kristali Swarovski na svili, svilenom šifonu ili organzi daju dašak glamura. Za neke od haljina trebalo je čak osam dana da pet djevojaka ušije sve kristale. 

Naša modna dizajnerica predstavila je i kolekciju svečanih haljina 'Sposa blue' inspiriranu tirkiznom bojom. Ističe da su haljine velikim dijelom rađene od francuske čipke našivene na materijale boje kože. 

- Tako transparentnost tirkiza i čipke daje trodimenzionalni efekt koji ističe liniju i ljepotu ženskog tijela - ističe Sposa. Ističe da je naglasak na senzualnosti i ženstvenosti. Za novi katalog vjenčanice i haljine su odjenule aktualna Miss universe Melita Fabečić, manekenke Sara Maria Knežević i Nikolina Miletić te operne dive Valentina Fijačko i Helena Lucić Šego.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tinachhh 19.11.2013.

    takitak kopira kvalitetnije dizajnere, envy room, budoair itd

  • deadada 19.11.2013.

    Nista posebno!

  • slonica maja 19.11.2013.

    Prije dvije godine sam bila u njenom salonu na probi vjenčanice, zaposlenice su bile toliko "umišljene", ne znam kako bi se točno izrazila, bile su si toliko bitne da sam se ja osijećala kao da one očekuju da ću im se klanjati jer su me primile u svoj fensi salon, naravno da nisam unajmila vjenčanicu kod njih :) i pretjeruju s cijenama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare