Obavijesti

Show

Komentari 3

Vesna Sposa predstavila novu kolekciju vjenčanica za 2014.

U novoj kolekciji haljine su jednostavne i dizajnerica se vodila minimalizmom. Detalji ručno šivane čipke ili kristali na svili, svilenom šifonu ili organzi daju dašak glamura

VIDEO

- Kriza se osjeti ali naše mladenke ne štede na svojim haljinama. One se vole osjećati glamurozno i lijepo za taj dan. Radije će malo uštedjeti na nekim drugim detaljima, nego na svojoj vjenčanici. Neke naruče i posebne dizajnerske haljine čije cijene dosegnu i 60.000 kuna - rekla je u utorak dizajnerica Vesna Sposa na foto sessionu za novi katalog za 2014.

U novoj kolekciji haljine su jednostavne i dizajnerica se vodila minimalizmom. Detalji ručno šivane čipke ili kristali Swarovski na svili, svilenom šifonu ili organzi daju dašak glamura. Za neke od haljina trebalo je čak osam dana da pet djevojaka ušije sve kristale. 

Naša modna dizajnerica predstavila je i kolekciju svečanih haljina 'Sposa blue' inspiriranu tirkiznom bojom. Ističe da su haljine velikim dijelom rađene od francuske čipke našivene na materijale boje kože. 

- Tako transparentnost tirkiza i čipke daje trodimenzionalni efekt koji ističe liniju i ljepotu ženskog tijela - ističe Sposa. Ističe da je naglasak na senzualnosti i ženstvenosti. Za novi katalog vjenčanice i haljine su odjenule aktualna Miss universe Melita Fabečić, manekenke Sara Maria Knežević i Nikolina Miletić te operne dive Valentina Fijačko i Helena Lucić Šego.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine