To je to što me zanima!

Victoria iz showa 'Ljubav je na selu' o raskinutim zarukama i farmeru Anti: 'Nije on za veze'

Nedugo nakon desete sezone u kojoj je osvajala srce farmera Jovana, kada je napustila show, pronašla je čovjeka s kojim je mislila da će zauvijek dijeliti dobro i zlo
Vidi originalni članak

Za kandidatkinju showa 'Ljubav je na selu'Victoriju Memić, farmer Ante odlučio je kako je vrijeme da ode kući. S njim je na romantično putovanje otišla Klara, a Victoria je poslije showa priznala što misli o farmeru.

'LJUBAV JE NA SELU' Smilja odbila kupanje u moru, a Branko uživao u plićaku: Hladno mu je, boji se plivati. Kao dijete

- Što se tiče Ante, on je ok kao osoba za prijatelja, ali za veze je bezveze - rekla je za RTL.

Victoria je već jednom sudjelovala u showu, a ni ovog puta nije pronašla srodnu dušu. Iako, kaže kako to ne treba niti forsirati.

'LJUBAV JE NA SELU' Samanta odbila sladoled koji joj je kupio farmer Ivan: 'Ja to neću lizati, pa kukci su unutra, fuj..'

- Nisam opsjednuta time da sada pronađem srodnu dušu, da žurim u nešto. Smatram da svi imamo negdje srodne duše, da ćemo pronaći ljubav - pojasnila je.

Nedugo nakon desete sezone u kojoj je osvajala srce farmera Jovana, kada je napustila show, pronašla je čovjeka s kojim je mislila da će zauvijek dijeliti dobro i zlo. 

'LJUBAV JE NA SELU' Neki započeli vezu, a drugi nisu sigurni u zajedničku budućnost: 'Tražio sam odvojene sobe...'

- U toj sezoni nisam s farmerom sklopila ljubav već sam upoznala mimo farme jednog muškarca i kasnije je on mene zaručio u Beogradu, ali nije nažalost uspjelo - sjetila se Victoria. 

Unatoč ljubavnom brodolomu, ona je uvijek otvorena za nove prilike. 

- Moja procjena je da mnogi to ne znaju cijeniti i njegovati. Rijetko će se naći osoba koja je uredu u svim segmentima. Želim poručiti svima da nikada ne gube nadu jer prava ljubav dođe tamo gdje je ne očekuješ - zaključila je Victoria.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Privatnik 20.11.2023.

    Asocira me na Dr, Jekyll and Mr. Hyde. U prilog ide i ime: Viktor-i-ja 😋

  • TvojTata 20.11.2023.

    Strašno nešto 🫣

  • rocky555 20.11.2023.

    Zgodan mladić

Komentiraj...
Vidi sve komentare