To je to što me zanima!

Victoria o okupljanju 'spajsica': Pa zauzeta sam, imam djecu...

Puno sam se zabavljala, a i dalje sam bliska s curama. Jako sam ponosna na njih i na sve što su napravile. Ponovno okupljanje je veliki uspjeh, rekla je supruga poznatog nogometaša Davida Beckhama
Vidi originalni članak

Victoria Beckham (45) gostovala je u showu američke voditeljice Ellen DeGeneres (61) i ispričala joj je zašto je odlučila da ne želi sudjelovati u okupljanju grupe 'Spice Girls' i turneji. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je turneja najavljena prošle godine, obožavatelji su se odmah pitali zašto Victoria ne želi biti dio toga. Na profilu na društvenim mrežama drugim je djevojkama zaželjela dobru zabavu. 

- Znaš, puno sam se zabavljala, a i dalje sam bliska s curama. I jako sam ponosna na njih i sve što su napravile. Ponovno okupljanje je veliki uspjeh - izjavila je i nastavila: 

- Ali ipak, voljela sam to dok sam to radila. A sad se osjećam kao potpuno druga osoba. Imam četvero djece i zauzeta sam sa svime što radim. 

Objasnila je i kako nije pristala biti dio grupe i turneje zato što jednostavno nije osjećala da je to ispravna stvar. Ipak, istaknula je da će se uvijek osjećati kao članica i 'spajsica'.

U BRAKU S DAVIDOM Victoria otkrila recept za brak: 'Puno pričamo i poštujemo se'

Modna dizajnerica i supruga bivšeg nogometaša i kapetana Engleske Davida Beckhama (44), govorila je i o privatnom životu te o tome da je se djeca srame. 

- Srame me se zbog toga što... postojim - našalila se. Voditeljica ju je upitala tko je najpoznatija osoba čiji broj ima u mobitelu, a Victoria je rekla kako je to definitivno njen suprug David. Najviše je naljuti kad djeca ne napišu domaću zadaću, a u torbici uvijek ima mobitel, kreditnu karticu i olovku za usne. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 29.11.2019.

    nema ništa od njihovog povratka niti ce vise ikada vratiti slavu, bile su popularne 90ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare