Show

Komentari 1

Victoria o okupljanju 'spajsica': Pa zauzeta sam, imam djecu...

Victoria o okupljanju 'spajsica': Pa zauzeta sam, imam djecu...

Puno sam se zabavljala, a i dalje sam bliska s curama. Jako sam ponosna na njih i na sve što su napravile. Ponovno okupljanje je veliki uspjeh, rekla je supruga poznatog nogometaša Davida Beckhama

Victoria Beckham (45) gostovala je u showu američke voditeljice Ellen DeGeneres (61) i ispričala joj je zašto je odlučila da ne želi sudjelovati u okupljanju grupe 'Spice Girls' i turneji. 

Kad je turneja najavljena prošle godine, obožavatelji su se odmah pitali zašto Victoria ne želi biti dio toga. Na profilu na društvenim mrežama drugim je djevojkama zaželjela dobru zabavu. 

- Znaš, puno sam se zabavljala, a i dalje sam bliska s curama. I jako sam ponosna na njih i sve što su napravile. Ponovno okupljanje je veliki uspjeh - izjavila je i nastavila: 

- Ali ipak, voljela sam to dok sam to radila. A sad se osjećam kao potpuno druga osoba. Imam četvero djece i zauzeta sam sa svime što radim. 

Objasnila je i kako nije pristala biti dio grupe i turneje zato što jednostavno nije osjećala da je to ispravna stvar. Ipak, istaknula je da će se uvijek osjećati kao članica i 'spajsica'.

Modna dizajnerica i supruga bivšeg nogometaša i kapetana Engleske Davida Beckhama (44), govorila je i o privatnom životu te o tome da je se djeca srame. 

- Srame me se zbog toga što... postojim - našalila se. Voditeljica ju je upitala tko je najpoznatija osoba čiji broj ima u mobitelu, a Victoria je rekla kako je to definitivno njen suprug David. Najviše je naljuti kad djeca ne napišu domaću zadaću, a u torbici uvijek ima mobitel, kreditnu karticu i olovku za usne. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

 

Najčitaniji članci