To je to što me zanima!

Victoria opet stavila torbu na glavu: Vrijeme kad svi polude

Victoria Beckham (38) na Twitteru je objavila fotografiju sa žutom torbom kojom je prekrila glavu. Riječ je o torbi iz njezine kolekcije koja košta 17,800 kuna
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica radi na svojoj novoj modnoj liniji za New York Fashion week, a cijeli proces joj je očito jako stresan i naporan. Victoria Beckham (38) na Twitteru je objavila fotografiju sa žutom torbom kojom je prekrila glavu. Riječ je o torbi iz njezine kolekcije koja košta 17,800 kuna. 

- Vrijeme u sezoni kad svi malo polude - napisala je Victoria pored fotografije. Osim te, objavila je fotografiju olovke s Pradinim potpisom, a pokazala je i nekoliko mogućih verzija piste. Zamolila je više od svojih pet milijuna pratitelja na Twitteru da joj pomognu izabrati. Victoria od napornog rada odmara uz kekse i kolačiće o čemu je također obavijestila svoje obožavatelje. Kolekcija na kojoj radi joj je deveta po redu. 

Bivšoj spajsici ovo nije prvi put da je objavila fotografiju s torbom na glavi. U rujnu je pozirala s jednom u plavoj boji. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • životjelijep 11.02.2013.

    Da toliko platim torbu i ja bih je nosila na glavi.

  • WOMANIZER 09.02.2013.

    sad znamo što uskoro možemo očekivati od modnog mačka! XO

  • istrijanka88 09.02.2013.

    U ovu plavu torbu bi se doslovno mogla ugurati koliko je Vicky suha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare