To je to što me zanima!

Victoria podijelila djelo svoje Harper: Ponosna sam majka

Victoria Beckham (40) na Twitteru se pohvalila radom svoje male dvogodišnjakinje. Djevojčica Harper već je krenula maminim stopama i pokazala nevjerojatan talent
Vidi originalni članak

Ona je modna dizajnerica koja je krasila naslovnice Voguea, pa je bilo za očekivati da će njezina kćerkica Harper krenuti njezinim stopama. 

Victoria Beckham (40) na Twitteru se pohvalila radom svoje male dvogodišnjakinje. Majka četvero djece svaki slobodan trenutak sa svojim mališanima pokušava što kvalitetnije provesti, a očito je tako bilo i ovoga puta kad je malena Harper pokazala svoj nevjerojatni talent. 

Od papira je načinila modnu kombinaciju, a Victoria je sve fotografirala i objavila na društvenoj mreži. Ubrzo nakon simpatične fotografije, otkrila je i gdje je njezina djevojčica pronašla inspiraciju. Riječ je o knjizi 'Sticker Dolly Dressing Fashion Designer Spring Collection' uz koju se mogu načiniti brojni modni outfiti. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MatejaRebrovic 19.06.2014.

    Dijete od dvije god nezna kružić nacrtat a kamo0li to...

  • mjesečeva sjena 18.06.2014.

    ae takva su dica danas moj čim je van ispa odmah zabija gol hahaha

  • greys anatomy 18.06.2014.

    Ni ja ne znam tako crtat koji sam imao 5 likovnu umjetnost u osnovnoj i srednjoj, još najbolje da curica od 2 godine zna! ma molim vas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare