To je to što me zanima!

Victoria se prisjetila početka romanse nje i Beckhama: 'Da, možda sam ga malo uhodila'

Victoria je tada bila popularna pjevačica u grupu Spice Girls, a Davidova nogometna karijera je bila u usponu. Nakon što ga je zapazila, često je pratila njegove utakmice
Vidi originalni članak

Bivši engleski reprezentativac David Beckham (48) i modna dizajnerica Victoria (49) jedan su od najskladnijih slavnih parova. O nogometašu je nedavno snimljen dokumentarac nazvan 'Beckham' koji uskoro stiže na Netflix, a u jednom se od isječaka njegova se supruga prisjetila početka romanse. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Victoria je tada bila popularna pjevačica u grupu Spice Girls, a Davidova nogometna karijera je bila u usponu. Nakon što ga je zapazila, često je pratila njegove utakmice te čak pomalo 'uhodila'. 

- Činjenica je da sam išla na utakmice, neki bi to definirali kao da sam ga uhodila - rekla je Victoria. 

Prisjetila se i što joj se kod njega posebno svidjelo. 

- Svi ostali suigrači bi otišli u bar, ali on bi otišao pričati sa svojim roditeljima. Ja sam vrlo bliska sa svojim roditeljima, tako da sam baš zavoljela tu njegovu stranu - istaknula je. 

Par se upoznao 1997., kada je David igrao za Manchester United, a vjenčali su se dvije godine kasnije. Kako je to izgledalo kada su hodali, prisjetio se i bivši nogometaš. 

- Prvi put kada sam popričao njom, jednostavno mi se odmah svidjela. Pričali smo oko sat vremena u salonu za igrače, a taj dan je išla vlakom pa je napisala svoj broj telefona na kartu od vlaka, koju ja još imam - ispričao je. 

ČESTITAO MU Beckhamov najmlađi sin Cruz položio je vozački, ponosni tata David se odmah pohvalio

David i Victoria u sretnom su braku od 1999., a zajedno imaju četvero djece. Sinove Brooklyna (24), Cruza (18) i Romea (21) te najmlađu kći Harper (12). 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare