To je to što me zanima!

Victorijina anđelica Kelly na ljetovanju iz snova: Hvar je raj

Kelly Gale na Hvar je došla s dečkom Johannesom Jarlom, a 'fotke' s ljetovanja objavila je na društvenoj mreži. od 2013. nosi revije za kuću Victoria’s Secret
Vidi originalni članak

Švedska manekenka australskih i indijskih korijena na najsunčanijem hrvatskom otoku uživa u vožnji taksi-brodićem, kupa se i sunča u skrivenim uvalama, a kad se zaželi privatnosti, odmara se kraj hotelskog bazena.

Kelly Gale (20) na Hvar je došla s dečkom Johannesom Jarlom (23), a fotografije s ljetovanja objavila je na društvenoj mreži.

- Predivan pogled, osjećam se kao da sam u raju - napisala je egzotična crnka. Kelly, koja od 2013. nosi revije za kuću Victoria’s Secret, a ovo joj je prvi posjet hrvatskoj obali. Modni agenti su je otkrili ispred kafića u rodnom Göteborgu kad joj je bilo 13 godina. 

- Cure u školi su me tukle i maltretirale jer su bile ljubomorne, ali sve sam izdržala i danas sam neuništiva - kaže Gale.      

Idi na 24sata

Komentari 23

  • piksa123 27.07.2015.

    decko ti izgleda ko cura

  • zmaajo 27.07.2015.

    ljudi to je tako, hvar puca na elitni turizam i amen. čiji džep nije dovoljno dubok, moze otići u jelsu, vrbosku... tamo su cijene normalne a opet si na hvaru. davno je kerum rekao: auto se moze kupit za 7 ili za 77000 eura. jednostavno, takva mista moraju postojati za one koji imaju love

  • kokaza5 27.07.2015.

    Jest, raj je sigurno. Imamo mi toga još, proputuj Hrvatskom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare