To je to što me zanima!

Victorijina ispovijest: 'Drugi se rugaju, mene to uopće ne dira'

Volim držati do sebe, do riječi koje iznesem, da to nisu samo riječi nego djela. Osoba sam koja nema dlake na jeziku i svakom kažem što ga ide, dodala je Victoria
Vidi originalni članak

Samo iskreno, bez laži i to je to, kaže Victoria Memić (22) koja se prijavila u show 'Ljubav je na selu' kako bi osvojila srce Jovana Karapandže (31). 

Victoria je trenutno nezaposlena, i to vlastitom odlukom, piše RTL. 

PROVOCIRA NA INSTAGRAMU Victoria iz 'Ljubavi na selu': 'Radila bih ti ja sve i svašta'

- Dala sam otkaz da malo dušu oslobodim od svega, od svih životnih stresova - kaže Victoria koja je navodno godinu dana bila direktorica u očevoj tvrtki, a onda je odlučila uzeti pauzu. Dodala je da su joj životni ciljevi biti sama sebi šef, podići djecu na noge i 'napraviti nekoga od njih'.

- Volim držati do sebe, do riječi koje iznesem, da to nisu samo riječi nego djela. Osoba sam koja nema dlake na jeziku i svakom kažem što ga ide - dodala je Victoria koja se često na društvenim mrežama hvali golišavim fotografijama.

Victoria je svojim fanovima na Instagramu odgovorila i na nekoliko pitanja. Otkrila je tako Vicki da joj je bilo ludo i nezaboravno u emisiji te da je ničega nije sram jer inače ne bi otišla u show.

- Visoka sam 182 cm, sada imam 65 kila, a na početku showa sam imala 58 kilograma zbog privatnih problema pa sam smršavila od stresa, drugi se rugaju, mene to uopće ne dira - iskreno će Victoria.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PREKID NA VALENTINOVO: Neke znakove zodijaka čeka najgori scenarij

Idi na 24sata

Komentari 131

  • truther 28.10.2023.

    Lady boy na farmy

  • truther 28.10.2023.

    Lijep muskarac

  • truther 28.10.2023.

    Viki je Viktor . Koja ramena i ruke from the dude ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare