To je to što me zanima!

Victoriju su fanovi napali da je namrgođena: Smijem se u sebi

Možda nisam na prvu tako izgledala, ali dan vjenčanja Harryja i Meghan mi je bio krasan dan pun dojmova, poručila je dizajnerica kritičarima i fanovima
Vidi originalni članak

Nakon vjenčanja princa Harryja (33) i vojvotkinje Meghan Markle (36) u prošlu subotu, u medijima i na društvenim mrežama se 'secirao' svaki detalj tog društvenog događaja godine. Tako su mnogi primijetili i 'smrknuto' lice Victorie Beckham (44) koju zbog toga obožavatelji nazivaju 'hladnom'. Ona je na sve odlučila odgovoriti fotografijom na svom profilu društvene mreže.

SIN JU FOTOGRAFIRAO Victoria Beckham je uznemirila fanove: Što joj je sa stopalima?

Na njoj Beckham nosi crvene štikle i odjevena je u tamne trapericama i sivu majicu s natpisom preko prsa 'It's a dark but happy place' (Ovo je mračno ali sretno mjesto). Pored fotografije je objasnila i da, iako je možda na kraljevskom vjenčanju u Windsoru izgledala 'ledeno', inače nije takva te da natpis na majici sve govori.

- Treba se ponekad znati smijati u sebi. Ja sve itekako duboko proživljavam, a dan kraljevskog vjenčanja mi je, čak i ako se to nije vidjelo, bio krasan dan prepun dojmova - poručila je obožavateljima i kritičarima dizajnerica, a objasnila je i izbor tamne haljine i šešira. Naime, i njezin izbor su nakon vjenčanja mnogi kritizirali riječima da je 'preozbiljan' i 'pretaman za takav događaj'. 

- Ne mislim da je to bio loš izbor, obožavam tamno plavu boju - rekla je majka četvero djece koju ima s bivšim nogometašem Davidom Beckhamom (43). Dodala je kako je napokon za kraljevsko vjenčanje mogla odjenuti što je htjela, za razliku od vjenčanja princa Williama (35) i vojvotkinje Kate (36) 2011. kada je bila trudna.

- Haljina koju nosim će se tek u studenome naći u prodaji u mojoj kolekciji - poručila je dizajnerica fanovima s objašnjenjem da su je već stotine djevojaka kontaktirale da doznaju kako mogu doći do iste odjeće kakvu je bivša 'spajsica' nosila na kraljevskom vjenčanju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • EnnaBella 26.05.2018.

    Meni je Victoria super!!!

  • medeki 26.05.2018.

    E moj Bekemu, šta ti jašeš!

  • MOC JE U ZNANJU 26.05.2018.

    Trebalo je ceo dan izdržati na visokim štiklama . :-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare