To je to što me zanima!

Vida iznenadio Ivanu: Kupio joj skupocjeni Rolex za rođendan

Osim satom, Domagoj je svoju suprugu razveselio čestitkom gdje je napisao da ju voli kao prvog dana. Uz to, Ivana je pokazala i raskošan buket ruža koji je dobila, kao i tortu kojom ju je iznenadila prijateljica
Vidi originalni članak

U domu obitelji hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide (29) slavio se poseban dan. Naime, njegova supruga Ivana Vida napunila je 25 godina, a Domagoj je za tu priliku odlučio ‘iskeširati’ popriličan iznos. Skupocjeni Rolex, na čijoj je pozadini dao ugravirati datum Ivanina rođenja i srce unutar kojeg piše ‘25’, oduševio je trendsetericu koja se poklonom pohvalila obožavateljima.

- Hvala, moja ljubavi - napisala je Ivana ispod fotografije. Osim skupocjenog sata, Metkovčanka pokazala je i raskošan buket ruža koji je dobila, kao i veliku tortu kojom ju je iznenadila prijateljica.

Fotografija na kojoj pozira s brojnim ružama u samo sat vremena skupila je više od 10.000 lajkova, a stotine obožavatelja čestitalo joj je rođendan.

- Sretan rođendan! Ti si moja najdraža supruga nogometaša. Žena koja se ne boji nikoga. Tvoj sam fan zauvijek - samo je jedan od brojnih komentara ispod fotografije. 

Osim skupocjenim poklonom, Domagoj je suprugu razveselio i čestitkom. 

- Snašo moj, volim te kao prvog dana. Neka ti Bog podari zdravlja, ostalog imaš kod mene - riječi su kojima je reprezentativac započeo rođendansku poruku.

OVA GLUMICA KAO DA UOPĆE NE STARI: 'Ona je čudo prirode, sa 37 godina izgleda kao da joj je 20'

Idi na 24sata

Komentari 69

  • marija114 16.01.2019.

    Moze dati upola cjene tog sata za beskucnike imao bi vise lajkova

  • liliana 08.01.2019.

    Ovo je naantipatičnija supruga nogometaša.Neka stavi sliku kako je izgledala prije.

  • liliana 08.01.2019.

    A ove štikle sa platformama to se uopće više ne nosi.To sve govori o njoj.Te štikle možeš vidjeti još na curama iz Dubrave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare