To je to što me zanima!

VIDEO Goran Grgić 'spašavao' šešir pa ozlijedio nogu: 'Skočio sam s rive, voda je bila mutna'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odmor mu je nakratko pokvario tvrdoglavi šešir, koji je prvo završio u moru, a onda je u 'spašavanju' glumac ozlijedio i nogu
Vidi originalni članak

Televizijski i kazališni glumac, Goran Grgić (57) ovih dana uživa na odmoru na jadranskoj obali, a na trenutak mu ga je prekinulo 'spašavanje šešira' koji mu je, umjesto zaštite od sunca, donio više briga nego je očekivao. U naizgled bezazlenom skoku je ozlijedio nogu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Voda je bila mutna i nismo ni shvatili koliko je plitko, samo sam s rive skočio za šeširom - ispričao nam je Grgić, dodajući da je najveći razlog bio to što jednostavno nisu htjeli ostavljati smeće, odnosno bilo kakve predmete iza sebe, a tu je naravno i sentimentalna vrijednost.

POGLEDAJTE KAKO JE GORAN GRGIĆ SKOČIO PO ŠEŠIR:

Vjetar je otpuhao šešir u more tik do rive, pa su ga požurili dohvatiti prije nego ga voda odnese predaleko. Ne možemo poreći da nam se svima dogodilo nešto slično, pogrešna procjena dubine ili koliko je sklizak teren, pa na kraju ljeta svi završimo s ogrebotinama. Tako je i ovaj obični ljetni dan dobio zaokret - srećom je 'stradala' samo noga koju je očešao na kamenje, a Grgić je rekao kako sad odmara i da mu ovo neće poremetiti planove, za dan - dva će sve biti u redu. 

- Srećom je uz mene bila prijateljica s Raba, koja me je previla, uskočila je i žena s prvom pomoći, pa stvarno nije bilo nikakvih problema. Tipična ljetna 'ozljeda', dogodi se svima, ali ne brinem, kao što bi rekli, na mladu je, zarast će - rekao je u šali glumac. 

Srećom nije riječ o ozbiljnijoj ozlijedi jer je Grgić član žirija desetog po redu Star Film Festa koji će se održati u Sisku od četvrtka, 31. kolovoza do subote, 2. rujna, a da mu je raspored pun, kao i inače, potvrđuje i njegov izlet u susjednu Bosnu i Hercegovinu gdje je  nedavno gostovao i na Sarajevo film festivalu.

Pridružio se kolegama na premijeri 'Bosanskog lonca', novog filma gdje glumi s Senadom Bašićem (60), a čiju režiju potpisuje Pavo Marinković

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Showplay 22.08.2023.

    Valjda je ranu dobro ocistio i dezinficirao...

  • crowal 22.08.2023.

    Nije voda, nego more, vodu imaš u Jarunu

Komentiraj...
Vidi sve komentare