To je to što me zanima!

VIDEO Harry i Meghan uživali u noćnom klubu i ispijali koktele

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su se večer prije posjeta memorijalnom centru 9/11 opustili u noćnom izlasku. Ispijali su Martinije u baru s naftnim magnatom i njegovom suprugom, koja ih je navodno svojedobno spojila
Vidi originalni članak

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) započeli su svoj trodnevni posjet New Yorku i World Trade Centru, što je ujedno i njihovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti otkad su napustili kraljevsku obitelj i preselili se u Kaliforniju 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je po prvi put odvojio od svoje djece Archieja i Lilibet te ih ostavio u Los Angelesu, a u New York su stigli u koloni od desetak automobila i s dvadesetak tjelesnih čuvara, izvještava Daily Mail.

Večer uoči posjeta memorijalnom centru par je uživao u opuštenom izlasku, pri kojem je svaki njihov korak bilježila vojska paparazza. Odsjedaju u luksuznom hotelu Carlyle, u kojem je cijena noćenja oko 12 tisuća kuna.

Zajedno sa svojim ogromnim osiguranjem spustili su se u otmjeni bar Bemelmans gdje su se družili s naftnim magnatom Mikeyem Heissom i njegovom suprugom Mishom Noonoo, koja je navodno svojedobno spojila ovaj slavni par.

U NEW YORKU Harry i Meghan prvi put nakon godinu dana službeno u javnosti

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uživali su s prijateljima ispijajući Martinije, te su nakon tri sata napustili lokal kroz stražnja vrata i sa zaštitarima ušli u svoj Cadillac Escalade.

POGLEDAJTE VIDEO: Mimiermakeup, zarađujete li od TikToka više od prosječnog Hrvata? 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MarjanaKrstavac 29.09.2021.

    Da i ,i ja bih rado uzivala samo da mi ima tko cuvati djecu

  • nap 24.09.2021.

    Princ i princeza uzivaju neka ih

  • VLADEK72 24.09.2021.

    Jako nas je briga. Bez veze objava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare