To je to što me zanima!

VIDEO Hrvat u 'Zadruzi' otišao u krevet s bivšom, zbunjeni cimer pratio akciju, a Dalila plakala

Car i Maja su ovaj tjedan zajedno su u izolaciji, gdje su se prvi dan ljubili pokušavajući se sakriti od kamera, no brzo su se prepustili strastima. Izolaciju s njima dijeli i stariji sustanar Miki Đuričić, koji im je držao predavanje o moralu
Vidi originalni članak

Hrvat iz Crikvenice, Filip Car je glavna senzacija ovogodišnje srpske 'Zadruge'. U jednom trenutku se ženi, u drugom 'otima' ženu svog cimera, pa se vraća u postelju prve reality ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nagli raskid s Daliom, ženom Dejana Dragojevića šokirao je mnoge. Naime, u 'Zadrugu' je ušla Filipova bivša djevojka, kontroverzna reality 'veteranka' Maja Marinković.  Car i Maja su ovaj tjedan zajedno su u izolaciji, gdje su se prvi dan navodno i poljubili pokušavajući se sakriti od kamera. Izolaciju s njima dijeli i stariji sustanar Miki Đuričić, koji im je držao predavanje o moralu. Bivši par više nije mogao slušati o moralu, pa se prepustio strastima ispod pokrivača, a izolacijom su odzvanjali uzdasi. Kada je Đuričić shvatio što se događa u prostoriji do njega, triput se prekrižio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što je najgore, ja mislim da bi ti Dalila i oprostila. Što ne pitaš Maju da svi troje budete u vezi? - šalio se Miki. - Ja bih se složio - veselo je odgovorio Filip, dok je Dalila plakala u drugom kutu reality kuće.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zmar117 28.11.2021.

    Uletio je udanoj ženi jer joj je muž totalni mlakonja...Kad mu se pojavi ljuti alfa mužjak u nekoj sličnoj situaciji,pobjeći će glavom bez obzira.........

  • Dvolicni 26.11.2021.

    Kurir rs

  • webtrol 26.11.2021.

    Tko-što,kog-čega...gomila ničega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare