Show

Komentari 10

VIDEO Hrvat u 'Zadruzi' otišao u krevet s bivšom, zbunjeni cimer pratio akciju, a Dalila plakala

VIDEO Hrvat u 'Zadruzi' otišao u krevet s bivšom, zbunjeni cimer pratio akciju, a Dalila plakala

Car i Maja su ovaj tjedan zajedno su u izolaciji, gdje su se prvi dan ljubili pokušavajući se sakriti od kamera, no brzo su se prepustili strastima. Izolaciju s njima dijeli i stariji sustanar Miki Đuričić, koji im je držao predavanje o moralu

Hrvat iz Crikvenice, Filip Car je glavna senzacija ovogodišnje srpske 'Zadruge'. U jednom trenutku se ženi, u drugom 'otima' ženu svog cimera, pa se vraća u postelju prve reality ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nagli raskid s Daliom, ženom Dejana Dragojevića šokirao je mnoge. Naime, u 'Zadrugu' je ušla Filipova bivša djevojka, kontroverzna reality 'veteranka' Maja Marinković.

 Car i Maja su ovaj tjedan zajedno su u izolaciji, gdje su se prvi dan navodno i poljubili pokušavajući se sakriti od kamera. Izolaciju s njima dijeli i stariji sustanar Miki Đuričić, koji im je držao predavanje o moralu.

Bivši par više nije mogao slušati o moralu, pa se prepustio strastima ispod pokrivača, a izolacijom su odzvanjali uzdasi. Kada je Đuričić shvatio što se događa u prostoriji do njega, triput se prekrižio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što je najgore, ja mislim da bi ti Dalila i oprostila. Što ne pitaš Maju da svi troje budete u vezi? - šalio se Miki.

- Ja bih se složio - veselo je odgovorio Filip, dok je Dalila plakala u drugom kutu reality kuće.

 

Najčitaniji članci