To je to što me zanima!

VIDEO Ivana Mišerić zaskočila Nives Celzijus pa se strastveno ljubile: 'Ovo je film za odrasle'

Nives je lagano podignula Ivanu koja je 'zakačila' noge oko njezina struka. U zagrljaju su prvo nasmiješene pozirale gledajući u kameru nakon čega su se okrenule jedna prema drugoj i poljubile
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (40) na društvenim mrežama podijelila je novu 'vruću' snimku. Sudeći prema objavi, videozapis je snimljen u restoranu, a glavne uloge imaju Nives i radijska voditeljica Ivana Mišerić (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nives je lagano podignula Ivanu koja je 'zakačila' noge oko njezina struka. U zagrljaju su prvo nasmiješene pozirale gledajući u kameru nakon čega su se okrenule jedna prema drugoj i strastveno poljubile. Celzijus je sve objavila na Instagram profilu. 

- Ne znam kako da vam riječima opišem ljubav, pa pokušajmo ovako. Sretan rođendan, moja - napisala je u opisu. 

SLAVLJE NASTAVLJAJU NA KORČULI Vjenčali se Goran i Ecija! Nives i Mehunka sve zabilježile, mlada na otok Vrnik stigla na jahti

Za samo jedan sat Nives je skupila više od tisuću lajkova, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji, među kojima je i pjevačica Lana Klingor Mihić (42). 

- Film za odrasle u najavi; Lijepo; Sretan rođendan - komentirali su.

Podsjetimo, Nives Celzijus nedavno je na Instagramu pokazala kako je izgledala prije 13 godina i danas. Na naslovnici časopisa FHM 2009. nosila je mrežasti bikini i, usporedbe radi, odlučila ponovno pozirati u njemu. 

- Pronađi razliku - poručila je obožavateljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 161

  • a.u.p.m 15.09.2022.

    Nije bolest sve što boli

  • Kud koji mili moji 14.09.2022.

    Što se mene tiče mogu se i poje.... i na stolu, ali zar je to za objavu u medijima? Neka stavljaju takve fotke na svoje privatne profile.

  • 14.09.2022.

    Pa vi ste te,koje su unajmile apartman u sibeniku,pa se prostutišete

Komentiraj...
Vidi sve komentare