To je to što me zanima!

Video kao dokaz: Jackson je živ i vozi se sa kćeri u autu?!

Fotografija koju je objavila kći Michaela Jacksona na Instagramu izazvala je kaos među obožavateljima 'kralja popa' nakon što je netko 'primijetio' da iza nje sjedi njen otac
Vidi originalni članak

Paris Jackson (18) fotografirala se vozeći se u automobilu. Obožavatelji njenog oca u pozadini su primijetili 'sumnjivu sjenu' te nije dugo trebalo da u sjeni 'prepoznaju' Michaela Jacksona koji je, kažu, živ i zdrav.

Na YouTubeu je osvanula snimka koja 'otkriva' tajanstvenu sjenu koja je, pokazali su, u stvari Jackson sa šeširom na glavi. 

Iako je neke ova teorija tek dobro nasmijala, drugi vjeruju da bi 'kralj popa' zaista mogao biti živ. Teoretičari zavjere smatraju i da je Paris nešto htjela poručiti stihovima pjesme 'Give a Little Love' grupe Noah and The Whale. 

- Ako daš malo ljubavi, dobit ćeš malo ljubavi natrag - napisala je 18-godišnja Paris. 

 

'Kralj popa' umro je u 50. godini života od posljedica predoziranja lijekovima. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • crnka888 05.09.2016.

    Ma vi ste ludi.

  • Ludjo 05.09.2016.

    Ovaj ima nos....

  • TheUnity 05.09.2016.

    Ljudi nikak da prihvate činjenicu da njihovih idola i miljenika više nema..Niti Jacksona, Elvisa, Tupaca.. Lažirat vlastitu smrt i sakrivat se od javnosti spada u SF, to bi možda jedino pošlo za rukom nekom moćnom čovjeku iz vodećih svjetskih zemalja, tipa Obami il Putinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare