To je to što me zanima!

Video klipovi Vatrenima stižu iz cijele zemlje: Najnoviji će vas dirnuti čak i ako ste tvrda srca!

Podsjetimo, na kraju će od svih videa, reprezentativci odabrati tri koja im se najviše sviđaju, a oni će osvojiti Playstation 5 i potpisani dres nogometne reprezentacije
Vidi originalni članak

Atmosfera pred nedjeljnu utakmicu protiv Engleza se zahuktava. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na platformu Virtualnog stadiona pristižu video klipovi podrške Vatrenima iz cijele zemlje, a u najnovijem kolažu najzastupljeniji su oni najmlađi. Djevojčice i dječaci odjeveni u dresove sa šahovnicama, rastopit će srca i onih koji misle da to nije moguće. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, svi koji snime video pjevanja refrena pjesme 'Igraj, moja Hrvatska' mogu svakog dana osvojiti vrijedne nagrade. Reprezentativci će odabrati tri videa koja im se najviše sviđaju, a oni će osvojiti Playstation 5 i potpisani dres nogometne reprezentacije.

VIRTUALNI STADION Vatreni biraju: snimi najglasniju pjesmu i možda će igrači baš tebi pokloniti vrijednu nagradu!

No i to što će svi koji sudjeluju svojom srčanošću doprinijeti povijesnom navijačkom podvigu, nagrada je sama za sebe. 

Nemojte propustiti priliku, pošaljite i vi vaš video zapis, obradujte naše igrače i dajte im dodatni poticaj za još boljim rezultatom!

Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikad snimljenih u Hrvatskoj s ciljem da se napravi jedinstveni podvig - najdulju navijačku pjesmu na svijetu! Prijaviti se možete ovdje.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kinez14 12.06.2021.

    Vecu glupost odavno nisam vidio. Euro nije niti trebalo odrzavati sve dok ne dopuste ulazak na stadione u punom opsegu. Ovdje je glad za novcem odjednom iznad pandemije. Ako hocete pandemiju onda propadajte sa stilom

Komentiraj...
Vidi sve komentare