To je to što me zanima!

VIDEO Opet kruži degutantna snimka: Scarlett grabio za grudi

I Sarah Jessica Parker (55) imala je neugodno iskustvo kada ju je upitao koliko ima prave kose, a na meti mu se našla i glumica Marciaa Cross (58), koju je upitao: 'Znaš tko voli djevojke s crvenom kosom? Moj pas!'
Vidi originalni članak

Neobične situacije događaju se gotovo svake godine na crvenom tepihu, a ljubitelji dodjele 'Zlatni globus' dobro se sjećaju situacije kada je 2006. poznati dizajner i voditelj, Isaac Mizrahi (59) u izravnom televizijskom prijenosu uhvatio poznatu glumicu Scarlett Johansson (36) za grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Uh, uh, baš to volim - rekao je voditelj.

Prestravljena glumica u tom trenutku samo je rekla: 'Hej, što se ovdje događa'. No to nije prvi put da se Isaac ponio krajnje neprofesionalno i degutantno, a na društvenim mrežama sada ponovno kruže snimke ovog događaja. 

Glumici Teri Hatcher koju gledatelji najviše pamte po glavnoj ulozi u popularnoj seriji 'Očajne kućanice' gurnuo je prstu u dekolte kako bi provjerio ima li skrivene papiriće na kojima je napisan govor. Žrtva je i glumica Eva Longoria (45) koju je pitao je li 'obrijana dolje'. 

I Sarah Jessica Parker (55) imala je neugodno iskustvo kada ju je upitao koliko ima prave kose, a na meti mu se našla i glumica Marciaa Cross (58), koju je upitao: 'Znaš tko voli djevojke s crvenom kosom? Moj pas!'. 

Brojni komentatori pisali su na društvenim mrežama kako mu se treba zabraniti pojavljivanje na televiziji jer, kako pišu, godinama unazad ponižava žene. 

SILUETA PJEŠČANOG SATA Glumica Scarlett Johansson: Princeza u satenu i korzetima

- To što je homoseksualac ne daje mu pravo pipkati druge žene. Odvratno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Niskozemac 20.07.2021.

    pa zato je i izbacila sise na izvolte.

  • kontrasvih24 22.02.2021.

    Naša Tonia očito ne zna što znači grabio za grudi

  • Jadni_Mi_Cenzurirani 20.02.2021.

    I ja bi je uhvatio za grudi bez razmisljenja, pa neka me osuduje cijeli svijet

Komentiraj...
Vidi sve komentare