To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte trenutak kad je Božidar izgubio živce zbog bodova: 'Kako vas nije sram?!'

Nakon objave snimke na društvenim mrežama, u komentarima su se javili zgroženi gledatelji i napisali da su i očekivali takvu reakciju od njega zbog načina na koji se predstavio u prve dvije emisije
Vidi originalni članak

U ovotjednom izdanju 'Večere za 5 na selu' gledamo kandidate iz Bjelovara među kojima se najviše istaknuo umirovljeni kuhar Božidar Miodragović (66). 

Naime, Božidar je gotovo kod svakog kandidata imao poprilično neugodne kritike o jelima koje su poslužili, a to je svima, lagano, počelo smetati.

Samo dva dana nakon početka emitiranja novog tjedna internetom se počela širiti snimka u kojoj je Božidar izgubio živce i pobjesnio na kandidate.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Autor snimke je Mateo Adamović (18), koji se i sam natjecao, a nastala je prilikom snimanja posljednje epizode u kojoj je domaćin bio upravo Božidar i koju ćemo na malim ekranima moći vidjeti u petak. 

Naime, natjecatelji su kuharu dodijelili samo 17 bodova, na što je on burno reagirao. 

večera za pet na selu Incident na snimanju! Kuhar pobjesnio i napao kandidate: 'Uložio sam 2000 kn u večeru'

-  Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova. Ja sam u ovu večeru uložio 2000 kuna, a vi za vaše ništa. Što je on složio? Gravče na tavče - rekao je Božidar na početku rasprave koja se nastavila, a u kojoj je glavnu riječ vodio upravo on. 

Nakon objave snimke na društvenim mrežama, u komentarima su se javili zgroženi gledatelji i napisali da su i očekivali takvu reakciju od njega zbog načina na koji se predstavio u prve dvije emisije.

- Najgori kandidat od kad postoji emisija; Vidi mu se na faci da je zločest; Tome sam se i nadala... - pisali su. 

Idi na 24sata

Komentari 254

  • Cocktail 06.06.2021.

    Gledam video i ne vjerujem.Covjek stvarno ima "kratak fitilj".Cak mi ga je i zao na neki nacin.Ne mislim na njegovu reakciju zbog 17 bodova😂, nego izgleda da je psihicki labilan pa se ne moze kontrolirati.20 puta je ponovio rijec " sram vas bilo"..Mislim, ako se ne varam "U veceri za 5" se ne ocjenjuje samo ono na tanjuru, nego i gostoljubivost?Pa jbga ako nisi pristojan kao gost, onda nisi ni kao domacin🤔🤔

  • mihic1 05.06.2021.

    Heheh

  • Smoke_on_the_Water 04.06.2021.

    Ono kad "gutači" ovakvih emisija na RTL-u i NOVA TV "pljuju" po HRT-u koji ima 5 televizijskih i desetak radijskih programa i to samo zbog Dnevnika u 19.00 sati jer ne komentiraju kako bi SSZ htjela čuti već samo prenose informacije. Kumbaya!

Komentiraj...
Vidi sve komentare