Show

Komentari 254

VIDEO Pogledajte trenutak kad je Božidar izgubio živce zbog bodova: 'Kako vas nije sram?!'

VIDEO Pogledajte trenutak kad je Božidar izgubio živce zbog bodova: 'Kako vas nije sram?!'

Nakon objave snimke na društvenim mrežama, u komentarima su se javili zgroženi gledatelji i napisali da su i očekivali takvu reakciju od njega zbog načina na koji se predstavio u prve dvije emisije

U ovotjednom izdanju 'Večere za 5 na selu' gledamo kandidate iz Bjelovara među kojima se najviše istaknuo umirovljeni kuhar Božidar Miodragović (66). 

Naime, Božidar je gotovo kod svakog kandidata imao poprilično neugodne kritike o jelima koje su poslužili, a to je svima, lagano, počelo smetati.

Samo dva dana nakon početka emitiranja novog tjedna internetom se počela širiti snimka u kojoj je Božidar izgubio živce i pobjesnio na kandidate.

POGLEDAJTE VIDEO:

Autor snimke je Mateo Adamović (18), koji se i sam natjecao, a nastala je prilikom snimanja posljednje epizode u kojoj je domaćin bio upravo Božidar i koju ćemo na malim ekranima moći vidjeti u petak. 

Naime, natjecatelji su kuharu dodijelili samo 17 bodova, na što je on burno reagirao. 

-  Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova. Ja sam u ovu večeru uložio 2000 kuna, a vi za vaše ništa. Što je on složio? Gravče na tavče - rekao je Božidar na početku rasprave koja se nastavila, a u kojoj je glavnu riječ vodio upravo on. 

Nakon objave snimke na društvenim mrežama, u komentarima su se javili zgroženi gledatelji i napisali da su i očekivali takvu reakciju od njega zbog načina na koji se predstavio u prve dvije emisije.

- Najgori kandidat od kad postoji emisija; Vidi mu se na faci da je zločest; Tome sam se i nadala... - pisali su. 

Najčitaniji članci