To je to što me zanima!

VIDEO Riri najavila nastup na Super Bowlu: 'Tebe smo čekali!'

Dugo očekivani nastup Rihanne upriličit će se 12. veljače na poluvremenu Super Bowla, a pjevačica je objavila najavni video na Instagram profilu
Vidi originalni članak

Mjesec dana ostalo je do najavljivanog nastupa Rihanne (34) na poluvremenu Super Bowla, a tim povodom je pjevačica s Barbadosa objavila video teaser.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Na snimci koja traje 30 sekundi pjevačica je prošetala pistom dok se u pozadini čuju glasovi obožavatelja koji je pitaju kada će objaviti nove pjesme. Kad se približila kameri uz prst na usnama ih je simbolično ušutkala. Na sebi nosila bundu boje limete, crni kombinezon, splet srebrnih ogrlica i neobično raščupanu frizuru.

'Čovječe, Rihanna, čekali smo te', 'Prošlo je šest godina otkako je devetostruka dobitnica Grammyja izbacila album', 'RiRi, gdje si bila?' - glasovi su koji se čuju u pozadini novog videa, a singl 'Needed Me' pušten je na kraju snimka.

Usljed najave Rihanninog nastupa kružile su glasine da će tim povodom izdati i novi album jer se svi pitaju koji je razlog njene višegodišnje pauze. Svoju prvu pjesmu u posljednjih sedam godina objavila je u listopadu, kada je predstavila melodiju 'Lift Me Up' za film 'Wakanda Forever'.

Rihannin dugo očekivani nastup obožavatelji će moći gledati 12. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Let's Go Brendon 14.01.2023.

    Tko je to Riri? 🤔 🤭 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare