To je to što me zanima!

VIDEO Rozga imala nezgodu tijekom nastupa u Vodicama: 'Bar znamo da nije playback'

Rozga je u srijedu proslavila 46. rođendan. Iako je u petom desetljeću, zbog svog mladolikog izgleda često dobiva brojne komplimente. Kako je ranije rekla, za takav izgled zaslužna je genetika
Vidi originalni članak

Tijekom nastupa u Vodicama prošlog petka, pjevačica Jelena Rozga (46) imala je tehničke probleme. Kada je izašla pred publiku i počela pjevati, ništa se nije čulo. Kako je otkrio njezin basist na TikToku, mikrofon nije radio. Ipak, publika je umjesto nje zapjevala stihove njezina hita 'Bižuterija'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ponekad tehnika zakaže, ali publika nikad - napisao je basist u opis videa. Kasnije se može vidjeti kako je pjevačica otišla do susjedna mikrofona i zapjevala s obožavateljima.

@cico4music #jelenarozga #rozga #laplaya #laplayavodice #vodicecroatia #vodice #music #livemusic #živamuzika #balkan #balkantiktok #balkanmusic #balkanskamuzika #bizuterija #bižuterija ♬ original sound - cico

Ispod snimke basista izredali su se brojni pozitivni komentari pratitelja. 

'Raketa', 'Je li realno da ova žena ovako izgleda u ovim godinama', 'Najbolja', 'Bar znamo da nije playback', pisali su.

Rozga je u srijedu proslavila 46. rođendan. Iako je u petom desetljeću, zbog svog mladolikog izgleda često dobiva brojne komplimente. Kako je ranije rekla, za takav izgled zaslužna je genetika.

DANAS PUNI ARENE Rozga slavi 46. rođendan: Svoju karijeru počela je u Magazinu, a balet je bio njena prva ljubav

- Sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlijezdom. Oni mi ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Dobro se osjećam, što je najbitnije. Tu i tamo hormoni znaju zezati. Prije par dana je bilo loše, sad je dobro, ali ne ne dam se. Nikad se ne dam! Samo osmijeh na lice i pozitiva - rekla je tada, prenosi Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anunaki 23.08.2023.

    Uf. Dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare