To je to što me zanima!

VIDEO Skupe jurilice okupirale Stradun, pogledajte atmosferu sa snimanja američke hit serije

Dubrovnik je ugostio ekipu serije 'Jack Ryan' koja posljednjih dana neumorno snima u gradu. U petak su luksuzni automobili 'zakupili' cijeli Stradun
Vidi originalni članak

Stradun je ovoga popodneva u znaku brzih i skupocjenih automobila zbog snimanja američke serija serije 'Jack Ryan', a nesvakidašnje prizore pogledajte u nastavku. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Dosad se zna da će snimanje serije trajati otprilike dva tjedna. Kako smo već pisali, o detaljima se i dalje jako malo zna, a produkcija sve nastoji zaštititi. U Dubrovniku snima ekipa predvođena glumcem Johnom Krasinskim (42).

- Neće ekipe biti ništa manje nego na bilo kojem drugom snimanju koje smo radili, to je takav posao. Bit će ih jako puno. Dubrovački hoteli morat će primiti ekipe - izjavila je Erika Milutin, vlasnica Embassy Filmsa.

DOLAZE I VELIKE ZVIJEZDE U Dubrovnik stigla holivudska produkcija: Počinje snimanje hit serije, evo što sve čeka građane

Radnja serije prati analitičara CIA-e, Jacka Ryana, koji je gurnut u opasan terenski zadatak dok otkriva obrazac u terorističkoj komunikaciji.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • panzerjager 12.02.2022.

    Znam zasigurno da bi tog Ryana premlatio bez problema Jack Reacher iz nove američke hit serije. :)

  • jurekcmok 11.02.2022.

    Koja je tarifa po autu za dan? Ovi sigurno ne daju auto za 100.- EUR po danu , kao sto je tarifa za obicna vozila!Pretpostavljam da je izmedju 500-1000 EUR za dan ali nek me ispravi neki insajder ako smije napisat!!

  • Patridiota! 11.02.2022.

    Još malo i cijeli Dubrovnik će biti set za snimanje kojekakvih serija i gluposti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare