To je to što me zanima!

VIDEO Strastveni poljubac na Emmyjima: Mathesona poljubio kolega iz serije usred govora

Matty Matheson, koji u seriji glumi električara, držao je govor, ali ga je prekinuo kolega iz serije i poljubio. Kasnije je novinarima Matheson priznao kako mu je poljubac ostao u magli
Vidi originalni članak

Humoristična serija 'The Bear' osvojila je čak šest nagrada na 75. dodjeli Emmyja, a kako njezin autor Christopher Storer nije mogao prisustvovati na večeri, umjesto njega govor je držao chef Matty Matheson (41), koji u seriji glumi električara. Usred govora poljubio ga je kolega Ebon Moss-Bachrach (46), a video je postao viralan.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što ima? Samo se želim zahvaliti restoranima u cjelini, i cijelom ugostiteljstvu - započeo je govor Matty Matheson pa mu je bez najave prišao kolega iz serije Ebon Moss-Bachrach i poljubio ga.

Matheson je bio iznenađen, a poljubac je trajao dugo. Publika se nasmijala, a onda je Moss-Bachrach nastavio svoj govor.

TKO JE ODUŠEVIO, A TKO RAZOČARAO? FOTO Večer glamura: Pogledajte što se nosilo na dodjeli Emmyja

- Volim te, Ebone - rekao je Matheson.

Kasnije je novinarima priznao kako mu je poljubac u magli.

- Imao sam zatvorene oči. Mislim da je i Matty imao zatvorene oči. Vrijeme je stalo. Ne znam koliko je godina prošlo - našalio se. 

POGLEDAJTE OSTALE POBJEDNIKE Na dodjeli Emmy trijumfirale serije 'Nasljeđe' i 'The Bear'

Inače, serija 'The Bear', osim što je odnijela nagradu za najbolju humorističnu seriju, dobila i tri glumačke nagrade: Jeremy Allen White dobio je Emmyja za najboljeg glavnog glumca, a Ayo EdebiriEbon Moss-Bachrach za najbolju sporednu glumicu i najboljeg sporednog glumca.

Najbolja glumica u humorističnoj seriji je Quinta Brunson ('Abbott Elementary').

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 16.01.2024.

    Koja je uopce poanta??

  • VolbeatDbv 16.01.2024.

    degutantno, odvratno

  • NaCl na Ranu 16.01.2024.

    Baš se pretjeruje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare