To je to što me zanima!

VideoStar te čeka: I ti možeš postati junak YouTube svijeta

Osnivači YouTube kanala Joomboos traže novu videozvijezdu. Pokažite svoj talent, snimite ga i postanite slavni jer se ovakva prilika pruža samo jednom. Prijavite se na videostar.joomboos.hr
Vidi originalni članak

Ti mene vjerojatno prepoznaješ. Ja sam Žungul i jedan sam od junaka Crno bijelog svijeta. Ti pak možeš postati junak YouTube svijeta ako se požuriš i prijaviš na VideoStar talent show jer oni traže upravo tebe - novu video zvijezdu, rekao je glumac Slavko Sobin (32). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je, kaže, već godinama zakačen na društvene mreže na kojima prati vlogere iz cijelog svijeta, a ponekad odvažno objavljuje i vlastite video avanture. No maherske video podvige ipak će prepustiti svima onima koji su u kreiranju videa maštoviti i strastveni te znaju kako nasmijati i impresionirati žiri u sastavu Robert Knjaz, Mila Elegović, Igor Barbarić i Filip Dizdar koji će odabrati 10 najboljih autora video klipova.  

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici  videostar.joomboos.hr do 23. listopada.  

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ćeprolje 04.10.2016.

    njesra

  • talman 04.10.2016.

    Je li ovaj baštu?

  • vedii888 04.10.2016.

    Ima facu ko nekakav glodavac.(Sobin)

Komentiraj...
Vidi sve komentare